Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Xωρίς Παπαλουκά και Κουφό οι κλήσεις του Καζλάουσκας

http://www.contra.gr/images/m/KAZLAOYAKS_m.jpgΤο όνομα του Θοδωρή Παπαλουκά δεν υπάρχει στη λίστα των παικτών που κάλεσε ο Γιόνας Καζλάουσκας για την προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Μουντομπάσκετ. Επίσης δεν υπάρχει το όνομα του Κώστα Κουφού ενώ αντιθέτως επέστρεψαν οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Κώστας Τσαρτσαρής.

Αναλυτικά οι 17 εκλεκτοί του Καζλάουσκας (από τους οποίους θα προκύψει η 12άδα): Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός, Κώστας Τσαρτσαρής (Παναθηναϊκός), Αντώνης Φώτσης (Παναθηναϊκός), Βασίλης Σπανούλης (Παναθηναϊκός), Νικ Καλάθης (Παναθηναϊκός), Στράτος Περπέρογλου (Παναθηναϊκός), Γιώργος Πρίντεζης (Ουνικάχα Μάλαγα), Σοφοκλής Σχορτσανίτης (Ολυμπιακός), Γιάννης Μπουρούσης (Ολυμπιακός), Λουκάς Μαροκεφαλίδης (Ολυμπιακός), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (Ολυμπιακός), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Νίκος Ζήσης (Μοντεπάσκι Σιένα), Κώστας Βασιλειάδης (Ξακομπέο), Κώστας Καιμακόγλου (Μαρούσι), Ίαν Βουγιούκας (Πανελλήνιος), Νίκος Παππάς (Κολοσσός Ρόδου).

Η Εθνική θα συγκεντρωθεί στις 18 Ιουλίου και θα αναχωρήσει με προορισμό το Καρπενήσι για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της υπό τις οδηγίες του Γιόνας Καζλάουσκας και του συνεργάτη του Γιάννη Σφαιρόπουλου....

Δεν υπάρχουν σχόλια: