Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Θέλει πακέτο Κουμορτζί και Μανιάτη


Ο Κουμορτζί πανηγυρίζει με τον Μανιάτη το γκολ επί του Αστέρα  Τρίπολης Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κουμορτζί δεν είναι "φρέσκο". Ο Γκανέζος μέσος ήταν στη λίστα των "ερυθρολεύκων" εδώ και καιρό και απλά με την έλευση του Έβαλντ Λίνεν στον πάγκο της ομάδας του Πειριαιά, το όνομά του ανέβηκε πολύ ψηλά.

Την Τετάρτη λοιπόν κυκλοφόρησαν κάποιες πληροφορίες οι οποίες ήθελαν ανθρώπους του Ολυμπιακού να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον ιδιοκτήτη του Πανιωνίου, Κωνσταντίνο Τσακίρη, για την αγορά του 25χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο Κουμορτζί δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Νέας Σμύρνης μέχρι το 2013 και έχει ρήτρα η οποία ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ. Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει η μεταγραφή με αυτό το ποσό και για αυτό το λόγο έχουν ήδη ξεκινήσει τα "παζάρια"...

Στο μεταξύ, υπήρξαν φήμες, ότι ο Πανιώνιος θέλησε να πουλήσει "πακέτο" με τον Κουμορτζί και τον Γιάννη Μανιάτη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε...

Πάντως αξίζει να αναφέρουμε ότι από την πειραϊκή ΠΑΕ διαψευδόταν -με κατηγορηματικό τρόπο- ότι υπήρξε προσπάθεια απόκτησης του Κουμορτζί. Παράλληλα και από την ομάδα της Νέας Σμύρνης υπήρξε διάψευση και μάλιστα όπως τόνιζαν οι άνθρωποί της, το μόνο που τους απασχόλησε την Τετάρτη ήταν η παρουσίαση του νέου γηπέδου στον φίλαθλο κόσμο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: