Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Μεριέμ:"Μεγάλες ομάδες μόνο ΠΑΟ, ΟΣΦΠ και ΑΕΚ"!

http://www.sport24.gr/ast/cov/pp/pp_2010_2_5_13_27_6_b.jpg"Έφυγα από τον Άρη γιατί δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με ΠΑΟ, ΟΣΦΠ και ΑΕΚ", δήλωσε στην Γαλλία ο 30χρονος μέσος Καμέλ Μεριέμ!Μπορεί να μην υπάρχουν ακόμα επίσημες ανακοινώσεις, όμως ο Καμέλ Μεριέμ θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τον Άρη, αφού σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην L' Equipe αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

"Είμαι 30 ετών και έχω την φιλοδοξία να δείξω πολλά πράγματα σε ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου. Στην Ελλάδα μόνο τρεις ομάδες είναι μεγάλες. Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ. Μετά από αυτές, είναι δύσκολο να ευχαριστηθείς το ποδόσφαιρο.

Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισα να συναντηθώ με την διοίκηση του Άρη και να τερματίσω την συνεργασία μας. Με κατάλαβαν αμέσως. Σήμερα αισθάνομαι ελεύθερος ποδοσφαιριστής, κάτι που με έχει κάνει χαρούμενο".

Στη συνέχεια ο Γάλλος άσος αποκάλυψε πως έχει προτάσεις από ομάδες στην Ελλάδα, με τις πληροφορίες να θέλουν τον μάνατζερ του να τον έχει προτείνει στον Παναθηναϊκό.

"Κάποιοι άνθρωποι με πήραν τηλέφωνο πριν φύγω από την Ελλάδα. Έχω κάποιες προτάσεις, αλλά η αγορά φέτος φαίνεται πολύ ήρεμη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: