Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Τραυματίστηκαν τρεις οπαδοί του Ηρακλή. Αυστηρά μέτρα ασφαλείας έξω από την ΕΠΟ

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_auNrL2oKvc.jpgΣτο νοσοκομείο διακομίστηκαν τρεις από τους οπαδούς του Ηρακλή που βρίσκονται έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ, στο Γουδί, περιμένοντας την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής εφέσεων της Ομοσπονδίας.Συγκεκριμένα, ισχυρή αστυνομική δύναμη που βρισκόταν στον χώρο ‘απομόνωσε’ τους (περίπου) 1.500 οπαδούς των ‘κυανόλευκων’ κοντά στα γήπεδα ‘5Χ5’ που διατηρεί στην περιοχή ο Νίκος Σαργκάνης.

Τρεις από τους οπαδούς, όμως, βγήκαν από εκείνη την περιοχή λίγο μετά το μεσημέρι και έπεσαν πάνω σε 30 φίλους του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συμπλοκές. Οι φίλαθλοι του ‘γηραιού’ διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο, την ώρα που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΕΠΟ, Νίκος Παναγιώτου, είπε απευθυνόμενος με ειρωνική διάθεση στους οπαδούς του Ηρακλή: «Τι ήρθατε να κάνετε; Τα έγγραφά σας είναι πλαστά»!

Η κατάσταση τώρα έχει ηρεμήσει, με την παρουσία της αστυνομίας βέβαια να παραμένει ισχυρή. Εξάλλου, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί και η τελική απόφαση για το αν θα λάβει άδεια συμμετοχής ο Ηρακλής στο νέο πρωτάθλημα ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: