Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Ανανέωσε με Τσέλσι ο Ανελκά


Ανελκά και Ντρογκμπά πανηγυρίζουν τη νίκη της Τσέλσι Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νικολά Ανελκά για ένα χρόνο ανακοίνωσε την Πέμπτη η Τσέλσι. Μετά τη νέα εξέλικη ο διεθνής Γάλλος στράικερ θα παραμείνει κάτοικος Λονδίνου έως το καλοκαίρι του 2012. Ο 31χρονος παίκτης τόνισε στην ιστοσελίδα των "μπλε": "Όταν πρωτοήρθα στην Τσέλσι ήθελα να παραμείνω περισσότερα χρόνια από ότι έκανα στις προηγούμενες ομάδες. Πρόκειται για ένα μεγάλο σύλλογο, που διαθέτει μεγάλους παίκτες και μου αρέσει πολύ, όπως μου αρέσει ο τρόπος ζωής στο Λονδίνο. Δεν υπάρχει λόγος να μετακινούμαι, πια, οπότε είμαι πανευτυχής που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο. Είμαι βέβαιος ότι μπροστά μας έχουμε μεγάλα παιχνίδια κι ακολουθούν περισσότεροι τίτλοι".

Από την πλευρά του ο προπονητής των Λονδρέζων, Κάρλο Αντσελότι, τόνισε: "Ο Νικολά είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και κίνηση. Όταν ήμουν προπονητής στη Γιουβέντους ήθελα να τον πάρουμε, οπότε είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα που συνεργαζόμαστε. Θεωρώ ότι η Τσέλσι είναι το σπίτι του".

Ο Ανελκά μετρά 123 συμμετοχές με την φανέλα της Τσέλσι, από το 2008 όταν πήρε μεταγραφή από τη Μπόλτον, ενώ έχει σημειώσει 42 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: