Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Πιλάβιος: "Σε λίγες ημέρες ο διάδοχος του Ρεχάγκελ"


Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος στις εξέδρες του Σπύρος  Λούης Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, με δηλώσεις του λίγη ώρα πριν μπει μαζί με τους διεθνείς στο αεροπλάνο για την επιστροφή της ελληνικής αποστολής από την Νότιο Αφρική, επιβεβαίωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Οτο Ρεχάγκελ. Σε λίγες ημέρες θα ανακοινώσει και τον αντικαταστάτη του.

"Για το θέμα του κ. Ρεχάγκελ ενημερώθηκα τηλεφωνικά και εγώ, ενώ το είπε και στους παίκτες. Ολα τα ωραία κάποτε έχουν ένα τέλος. Αποφασίσαμε και οι δυο πλευρές ότι θα ήταν καλό να μην συνεχίσουμε. Θα ανακοινώσω το διάδοχό του σε λίγες μέρες, αφού πρώτα μιλήσω με το διοικητικό συμβούλιο. Το συμβόλαιο του Γερμανού ολοκληρώθηκε μετά το τέλος των υποχρεώσεων της Εθνικής στο μουντιάλ. Η παρουσία του ήταν επιτυχημένη. Τα χρόνια της συνεργασίας μας ήταν πολλά και τόσο ο ίδιος, όσο και η ομοσπονδία θεωρούν ότι έκλεισε ο κύκλος του", είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ρωτήθηκε και για τον αντικαταστάτη του Γερμανού τεχνικού και απάντησε: "Η ομοσπονδία έχει έτοιμη τη λύση στο θέμα αυτό και οι ανακοινώσεις θα γίνουν σε λίγες μέρες". Οπως όλα δείχνουν, ο Φερνάντο Σάντος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Εθνικής ομάδας, καθώς ήδη οι Πορτογάλοι αναφέρουν πληροφορίες τους για συμφωνία του με την ελληνική ομοσπονδία.

Μάλιστα η ΕΠΟ θα πρέπει όντως σύντομα να ανακοινώσει τον νέο προπονητή της Εθνικής ομάδας, καθώς στις 3 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν τα προκριματικά για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2012 με πρώτη αντίπαλο την Γεωργίου του Τιμούρ Κετσπάγια.

Πριν την αναχώρηση της αποστολής της Ελλάδας από την Νότιο Αφρική, ο Σοφοκλής Πιλάβιος ευχαρίστησε τους πάντες για την προσφορά τους τονίζοντας την λύπη των διεθνών για το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά και την ικανοποίηση για την καλή παρουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: