Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Κι εγώ θέλω παγκόσμια ...Ιρίνα!

http://www.sportdog.gr/UserFiles/Image/imixrono/0610/irina4.jpgΗ Ιρίνα Σάικ γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου του 1986 στο Γεμάνζιελινσκ της Ρωσίας, φέροντας το διόλου εμπορικό επώνυμο Σαϊκλισλάμοβα! Με αυτό το ...υπερσιβηρικό επώνυμο πήρε μέρος στα τοπικά καλλιστεία το 2004, όπου κατέκτησε τον τίτλο "Μις Τσέλιαμπινσκ", χάρη στα υπέροχα χαρακτηριστικά του προσώπου της, τα εκφραστικά της μάτια και τις εντυπωσιακές της αναλογίες (1,78μ., 87-58-88). Μπορεί το όνομα της μικρής πόλης να μην έλεγε και πολλά, ωστόσο ο τίτλος αποτέλεσε το κλειδί για να ανοίξουν οι πόρτες του μόντελινγκ για την όμορφη Ιρίνα, η οποία από πολλούς χαρακτηρίζεται "νέα Αντριάνα Λίμα", εξαιτίας των κοινών στοιχείων της εμφάνισής της με εκείνα της Βραζιλιάνας σούπερ μόντελ.Το 2005, σε ηλικία μόλις 19 ετών, η Ιρίνα ...μετανάστευσε στο Παρίσι, όπου άρχισε να εντυπωσιάζει με την εμφάνιση και τις τολμηρές φωτογραφήσεις της και φυσικά ...έκοψε το επώνυμό της. Η Σαϊκλισλάμοβα πέθανε, ζήτω η Σάικ (ή και Σέικ όπως εμφανίζεται κάποιες φορές στα διεθνή ΜΜΕ).
Το 2007 εκθρόνισε τη Βραζιλιάνα Άννα Μπεατρίς Μπάρος από τη θέση του επίσημου μοντέλου της εταιρίας εσωρούχων "Intimissimi" (έμεινε εκεί ως και το 2009), ενώ παράλληλα άρχισε να προκαλεί ταχυπαλμίες μέσα από τις σελίδες του Sports Illustrated, με τις φωτογραφήσεις της με μαγιό.
Αποτέλεσε κεντρικό πρόσωπο σε αρκετές καμπάνιες σημαντικών εταιριών (La Perla, Victoria’s Secret, Paciotti 4US, Guess, Germaine de Capuccini κ.α.), έγινε εξώφυλλο σε δεκάδες περιοδικά σε όλο τον κόσμο, ενώ το διαβατήριο για τη σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν το συμβόλαιό της με τον Ιταλό μόδιστρο, Τζιόρτζιο Αρμάνι.
Ο Κριστιάνο έχει επίσης συμβόλαιο με τον Αρμάνι και σε πρόσφατο ταξίδι για επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Ιταλία, γνώρισε την Ιρίνα και ...ταίριαξαν. Μάλιστα, περίπου πριν ένα μήνα έκαναν μαζί διακοπές στην Κορσική, ταξιδεύοντας με πολυτελές γιοτ (λέγεται πως η ενοικίασή του κόστισε στον Κριστιάνο 50 χιλ. ευρώ τη βραδιά!), με τις φωτογραφίες τους με μαγιό να κάνουν το γύρο του κόσμου. Πριν τον Κριστιάνο, η Ιρίνα είχε μια θυελλώδη σχέση με τον ντράμερ του συγκροτήματος Linkin Park, Ρομπ Μπέρντον, ο οποίος φημολογείται πως τής είχε κάνει πρόταση γάμου, εισπράττοντας μάλιστα θετική απάντηση. Πάντως, γάμος δεν έγινε ή, τουλάχιστον, δεν επιβεβαιώθηκε, παρά τις φήμες περί του αντιθέτου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: