Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

"Πληρώστε ή σκάστε"

http://www.sport24.gr/ast/cov/ap/apa_2010_6_23_18_36_29_b.jpgΗ ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τον Ντιοπ στις 800.000 ευρώ και για συμβόλαιο δύο ετών. Η Πόρτσμουθ όμως διαφωνεί να τον αφήσει ελεύθερο και το σίριαλ συνεχίζεται καθώς οι Άγγλοι αξιώνουν (και με το δίκιο τους) αμοιβή για να αποδεσμεύσουν τον Ντιοπ. Τοπική ιστοσελίδα _ και συγκεκριμένα η "Τhe News" _αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της ότι η αγγλική ομάδα δεν πρόκειται να κάνει πίσω στο θέμα του Πάπα Μπούμπα Ντιοπ.

Μάλιστα επισημαίνεται ότι η διοίκηση της ΑΕΚ έλαβε ξεκάθαρο μήνυμα να σταματήσει τις πιέσεις προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή και των ατζέντηδών του ώστε αυτοί να πείσουν τον αγγλικό σύλλογο να αφήσει ελεύθερο τον 32χρονο αμυντικό μέσο.

"Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, ξεχάστε τo" αναφέρουν τα αγγλικά μέσα ως πάγια θέση της διοίκησης των Πόμπεϊ για το θέμα του Ντιοπ.

Προσέξτε τι αναφέρει το ρεπορτάζ της αγγλικής ιστοσελίδας "Τhe News":

"Η Πόρτσμουθ έθεσε τιμή πώλησης για τον Ντιόπ και ξεκαθάρισε στην στην ΑΕΚ: πληρώστε ή σκάστε! Ο Ντιόπ θέλει να πάει στην Ελλάδα και η ΑΕΚ είναι το φαβορί για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ΑΕΚ και ο Ντιόπ έχουν συμφωνήσει με τους όρους του συμβολαίου του, το οποίο ικανοποιεί τον παίκτη. Ωστόσο η τιμή του παραμένει αξεπέραστο εμπόδιο και η Πόρτσμουθ δεν πρόκειται να κάνει πίσω
".

Ανδρονίκου: Αν τον θέλετε δώστε 1 εκατ. ευρώ!
Στο ίδιο ρεπορτάζ φιλοξενούνται επίσης δηλώσεις του γενικού διευθυντή της Πόρτσμουθ Ανδρέα Ανδρονίκου ο οποίος μεταξύ άλλων τονίζει ότι "o Ντιόπ μπορεί να φύγει με 1 εκατ. ευρώ κι αν η ΑΕΚ τον θέλει θα πρέπει να μας πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό.

Δεν έχουμε καμία απολύτως πρόθεση να τον αφήσουμε να φύγει ελεύθερο με το έτσι θέλω. Αν η ΑΕΚ δεν θέλει να καταβάλει το ποσό που ζητάμε, θα συζητήσουμε με άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες
".

Ποιες είναι όμως οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ντιοπ; Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο μόνο η Παρί σεν Ζερμάν ασχολήθηκε με την περίπτωσή, ωστόσο εν τέλει δεν προχώρησε σε επίσημη κρούση προς την Πόρτσμουθ για να τον αποκτήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: