Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Φέρμπεεκ: "Mας "σκότωσε" το ματς με τη Γερμανία"

http://www.contra.gr/images/m/Pim-Verbeek_2406_m.jpgΗ βαριά ήττα της πρεμιέρας από την Γερμανία ήταν αρκετή για να αποκλειστεί πρόωρα από το Παγκόσμιο Κύπελλο η Αυστραλία, σύμφωνα με τον τεχνικό των "καγκουρό", Πιμ Φέρμπεεκ.

Αρχικά, ο Ολλανδός προπονητής εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι η νίκη επί της Σερβίας δεν έφτανε για να στείλει την χώρα της Ωκεανίας στον επόμενο γύρο του Μουντιάλ, εκτιμώντας παράλληλα ότι η ομάδα του δεν είχε και την τύχη με το μέρος της.

"Είμαι απογοητευμένος, αλλά δεν ήμασταν αρκετά καλοί στο τέλος. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και αυτό είναι κάτι που μας "πληγώνει". Στο ημίχρονο, είπα στα παιδιά πως είχαμε ακόμα 45 λεπτά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμασταν -ήταν μια κατάσταση "όλα ή τίποτα για μας". Στο τέλος, όμως, μας έλειψε αυτή η λίγη τύχη που θα έκανε το 2-0 να γίνει 3-0", δήλωσε αρχικά ο Φέρμπεεκ και συνέχισε:

"Δεν υπάρχουν μαθήματα για μας. Τα παιδιά ήταν φανταστικά. Απλά, είμαι λίγο απογοητευμένος. Πήραμε τέσσερις πόντους στη διοργάνωση, όμως το παιχνίδι με τη Γερμανία μας "σκότωσε".

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Σερβίας, Ράντομιρ Άντιτς, χαρακτήρισε κακή την διαιτησία του Λαριόντα, γεγονός που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να αποκλειστούν οι "πλάβι".

"Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και στο τέλος αξίζαμε κάτι περισσότερο. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και δεν μπορώ να πω κάτι στους παίκτες μου. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, όμως τώρα πρέπει να γυρίσουμε σπίτι.

Ο διαιτητής ήταν σε κακή μέρα. Δεν υπήρχε οφσάιντ στον Κράσιτς και παρόλο που στα προηγούμενα παιχνίδια, οι διαιτητές σφύριξαν αμέσως τα χέρια που έκαναν οι παίκτες μας, σήμερα-και ο πρώτος διαιτητής, αλλά και ο τέταρτος- έκλεισαν τα μάτια τους. Περιμέναμε ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση και πιστεύω ότι το αξίζαμε.

Οι αποφάσεις των διαιτητών και η δική μας αστοχία μας στέρησαν την πρόκριση. Είμαστε θυμωμένοι με τους διαιτητές, γιατί δεν είδαν τι έγινε στο τέλος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: