Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Ηρακλής- Μπλόκο αστυνομίας στο Γουδί

http://www.sport24.gr/ast/cov/68/682864_b.jpgΟι φίλαθλοι του Ηρακλή όπως είχαν προγραμματίσει ταξίδεψαν τα μεσάνυχτα από την Θεσσαλονίκη για το Γουδί και τα γραφεία της ΕΠΟ, όπου μέχρι το μεσημέρι θα γίνει γνωστή η απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής για την έγκριση ή όχι του φακέλου, αλλά εκεί βρέθηκαν προ μεγάλης έκπληξης. Της παρουσίας αστυνομικής δύναμης.Λίγο μετά τις 8:30 ο κύριος όγκος των φιλάθλων του Ηρακλή έφθασε στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί με τον Λάκη Μιναρετζή να ήταν εκεί παρών από πλευράς της διοίκησης της ΠΑΕ. Η παρουσία αλλά και η στάση της αστυνομίας που προβάλει εμπόδιο στο να πλησιάσουν στο κτίριο ξαφνιάζει άπαντες με αποτέλεσμα να τους συγκεντρώσουν σε μία απόσταση 150 μέτρων από το κτίριο της ΕΠΟ.

Όσο περνάνε τα λεπτά η οργή των φιλάθλων του Ηρακλή είναι επόμενο να γίνεται ολοένα και πιο έντονη χωρίς όμως μέχρι και λίγο πριν τις 10:00 να έχει δημιουργηθεί το παραμικρό. Κάπου εκεί η αστυνομία διασπάει τους φιλάθλους του Ηρακλή σε τρία σημεία με το ένα εξ αυτών να αποτελεί χώρο που τον έχει νοικιάσει ο βετεράνος διεθνής τερματοφύλακας, Νίκος Σαργκάνης, που με την σειρά του δεν μπορεί να πιστέψει σε ότι γίνεται.

Κι όσο για την απάντηση που πήρε σε σχετική ερώτηση προς τους υπευθύνους της αστυνομίας; Είχε να κάνει πως υπάρχει εντολή από ανώτερα στελέχη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: