Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Πιλάβιος: "Δεν υπήρξε καθυστέρηση στους φακέλους για τα στημένα"

Η Εθνική πέταξε το πρωί της Τρίτης για τη Βιέννη ενόψει του φιλικού αγώνα με την Αυστρία με τον Σοφοκλή Πιλάβιο να συνοδεύει την αποστολή. Πριν την αναχώρηση ο πρόεδρος της ΕΠΟ, έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου που ήταν συγκεντρωμένοι στο Ελ. Βενιζέλος, τονίζοντας μεταξύ άλλων: "Το επόμενο παιχνίδι είναι μακριά ακόμη. Τώρα είναι ευκαιρία για δοκιμές καθώς έχουν κληθεί νέα παιδιά στην ομάδα. Δεν είμαι τεχνικός για να αξιολογήσω τις κλήσεις, όμως θεωρώ ότι είναι μια θετική εξέλιξη να υπάρχουν νέα πρόσωπα στην ομάδα", είπε αρχικά.

Αναφερόμενος στη συνέχεια στο πλάνο για την αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου υποστήριξε: "Το πλάνο θα συζητηθεί στο Δ.Σ. Δείχνει ένα πολύ καλό σχέδιο, που μπορεί να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα".

Κληθείς να τοποθετηθεί σχετικά με το αν υπήρξε καθυστέρηση με τους φακέλους για τα ύποπτα ματς ξεκαθάρισε: "Δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση. Είμαι ο πρώτος που έχει κινήσει τις διαδικασίες για να προχωρήσει το θέμα αυτό".

Δηλώσεις έκανε και ο Γιώργος Γεωργιάδης του Πανσερραϊκού που ενσωματώθηκε το πρωί της Τρίτης με την υπόλοιπη αποστολή καθώς είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις τη Δευτέρα με την ομάδα του, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην εθνική. Θέλω να δείξω ότι μπορώ να μείνω. Είναι πολύ καλό το γεγονός ότι ο προπονητής καλεί νέα παιδιά στην ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: