Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Τέλος η ανοχή σε Κούπερ

Για πρώτη φορά μετά από έναν χρόνο στον πάγκο του Άρη, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, βρίσκεται στο στόχαστρο των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας και συγκεκριμένα του Super 3.Στην επίσημη ιστοσελίδα του Super 3, αναρτήθηκε ένα καυστικό άρθρο για τον Αργεντινό τεχνικό, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή, όπου οι "κιτρινόμαυροι" γνώρισαν την ήττα.
Συγκεκριμένα, οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη, για πρώτη φορά επιτέθηκαν στον τεχνικό της ομάδας του, για την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του στο Καυτανζόγλειο.

"Είμαστε και εμείς ευχαριστημένοι", είναι ο ειρωνικός τίτλος του κειμένου που απευθύνεται στον Έκτορ Ραούλ Κούπερ και μεταξύ άλλων αναφέρει πως "συνεχίζουμε κι εμείς την αποθέωση του Κούπερ".

Η συγκεκριμένη αντίδραση είναι πέρα ως πέρα λογική, μετά την ισοπαλία με την ΑΕΛ στο "Κλεάνθης Βικελίδης", την ήττα από τον Ηρακλή, αλλά και τον πρόωρο αποκλεισμό από το Κύπελλο στα Τρίκαλα.

Παρά την φετινή εικόνα της ομάδας, οι οπαδοί δεν θέλησαν να τα... ρίξουν στον Αργεντινό τεχνικό, όμως όπως φαίνεται η ήττα στο Καυτανζόγλειο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της απογοήτευσης.

Όπως φαίνεται η ανοχή που είχε ο Κούπερ όλο αυτόν τον καιρό και ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα έλαβε τέλος κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την συνέχεια του Αργεντινού στον πάγκο του Άρη, ιδιαίτερα τώρα που η κριτική γίνεται από τον Super 3 που συμμετέχει ενεργά στην διοίκηση της ΠΑΕ.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις, ενώ μην ξεχνάμε πως έχει ακουστεί το όνομα του Κούπερ και για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, που έμεινε κενός από σήμερα και μετά την παραίτηση του Νίκου Νιόπλια.

Όλα αυτά βέβαια είναι σενάρια, όμως το σημαντικό είναι πως πλέον ο Αργεντινός προπονητής δεν είναι πλέον στο απυρόβλητο. Η ασυλία τελείωσε..Το κείμενο του Super 3:

"Είμαστε κι εμείς ευχαριστημένοι…

Συνεχίζοντας κι εμείς την αποθέωση του Κούπερ… όπως ο ίδιος είχε δηλώσει ότι είναι ευχαριστημένος από την ισοπαλία 1-1 με τη Λάρισα, είμαστε κι εμείς ευχαριστημένοι από την ήττα με 1-0, από μια ομάδα που δημιουργήθηκε σε 10 ημέρες και έχει προπονητή τον Ουζουνίδη και πρόεδρο τον Τάκη.

Ανοιχτά τα μάτια μας, λοιπόν και ανοιχτά τα αυτιά μας, γιατί πάνω από όλα είναι ο ΑΡΗΣ. Κι αυτό δεν είναι απλά ένα σλόγκαν, αλλά το Α και το Ω για να οδηγηθεί ο Σύλλογος εκεί που τον θέλουμε και έχουμε δώσει τη ζωή μας για αυτό".

Αποδοκιμασίες στο ξενοδοχείο

Η ήττα από τον Ηρακλή έφερε οργή στον κόσμο του Άρη κι αυτό δεν φαίνεται μόνο από την ανακοίνωση του Super 3, αλλά και από το γεγονός πως αρκετοί οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η ομάδα.

Συγκεκριμένα, εξαγριωμένοι φίλοι των "κιτρινόμαυρων" βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο και περίμεναν την αποστολή, αλλά και την διοίκηση της ομάδας για να τους εκφράσουν την αγανάκτησή τους και να τους αποδοκιμάσουν.

Στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο έμαθαν για την παρουσία του και έτσι φυγαδεύτηκαν, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστα γεγονότα.

Η κατάσταση πάντως στον Άρη είναι έκρυθμη και αν συνεχιστούν παρόμοιες κακές εμφανίσεις είναι δεδομένο πως θα έχουμε εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: