Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Στα Σπάτα με Νάτσο Σκόκο

Προπόνηση στις νεόκτιστες εγκαταστάσεις της στα Σπάτα έκανε τη Δευτέρα η ΑΕΚ. Μάλιστα, το "παρών" έδωσε και ο Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός "έβγαλε" το πρόγραμμα χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση και ως εκ τούτου τίθεται στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για την αναμέτρηση της Κυριακής με την Καβάλα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, ο οποίος κάνει "αγώνα δρόμου" για να προλάβει το μεγάλο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Από την προπόνηση απουσίασε ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος μετέβη στο Λουξεμβούργο, όπου βρίσκεται η εθνική ομάδα της χώρας του για φιλικό αγώνα.

Ο Αλγερινός δεν θα μπορέσει να παίξει, αφού είναι τραυματίας, και ενημέρωσε σχετικά τους ανθρώπους της εθνικής ομάδας για την κατάσταση της υγείας του, ενώ, όπως όλα δείχνουν, θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Από το παιχνίδι στην Καβάλα θα απουσιάσουν σίγουρα και οι τιμωρημένοι Κώστας Μανωλάς και Τραϊανός Δέλλας (για τον πρώτο υπάρχει βεβαιότητα και για τον δεύτερο αισιοδοξία πως θα τιμωρηθούν με μία αγωνιστική για την αποβολή τους κόντρα στον ΠΑΟΚ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: