Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Τσιρίλο: «Όλοι χαρούμενοι με Χάβο, μόνο νίκη στο Καραϊσκάκη»

Για την αγωνιστική ανάκαμψη του ΠΑΟΚ τον τελευταίο μήνα, τη χημεία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των παικτών του ΠΑΟΚ και του Μάκη Χάβου, αλλά και το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Μπρούνο Τσιρίλο σε συνέντευξή του στον "Sport 103 FM".

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός αμυντικός για:

Το αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις της ομάδας τον τελευταίο μήνα:
"Ήταν φανταστικό αυτό που συνέβη, με συνεχείς επιτυχίες και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Ήταν πολύ σημαντικό γι μας ότι κερδίσαμε την Βιγιαρεάλ, ότι ξεπεράσαμε το εμπόδιο του Εορδαϊκού στο Κύπελλο και ακόμη ότι κάναμε ένα νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα. Δεν πρέπει όμως να χαλαρώσουμε".

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ σε τέσσερις αγωνιστικές ανέβηκε δέκα θέσεις: "Ο στόχος μας είναι να βρισκόμαστε ψηλά. Όλοι, άλλωστε, περιμένουν αυτό από τον ΠΑΟΚ. Είναι σημαντικό ότι επιστρέψαμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Πρέπει, όμως, να παραμείνουμε ψηλά. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά δεν πρέπει να αισθανθούμε πιο χαλαροί. Πριν είχαμε στρες γιατί δεν ερχόταν τα αποτελέσματα. Ας μην μη μιλήσουμε για στόχο, αυτό μου έχει διδάξει η εμπειρία μου. Να βλέπουμε κάθε ματς που είναι μπροστά ματς. Τώρα έχουμε τον Ολυμπιακό και πρέπει να ασχοληθούμε με αυτό το ματς".

Αν ο στόχος είναι κάτι μεγαλύτερο από την τρίτη θέση: "Φυσικά, και εγώ και ο κόσμος και όλοι θέλουμε να είμαστε πρώτοι. Για όλους αυτός είναι στόχος. Πέρυσι τερματίσαμε δεύτεροι και όλοι περιμένουν να πάμε καλά και φέτος. Τώρα όμως το φυσιολογικό είναι να μην μιλάμε γι' αυτό, γιατί είναι νωρίς. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχίσει σωστά τη δουλειά του, στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι έχουμε κάνει. Όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ θέλουν να κάνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δουλειά τους για να "χτυπήσουν" και αν είναι δυνατό να ξεπεράσουν Ολυμπιακό και Παναθηναίκό".

Τις μεταπτώσεις στην απόδοση του ΠΑΟΚ από την αρχή της σεζόν: "Σίγουρα μετά το καλό ξεκίνημα στην Ευρώπη, έπρεπε να προσαρμοστούμε στα ματς που θα ακολουθούσαν. 'Ηταν κάπως περίεργο το διάστημα στην αρχή, γιατί αλλάξαμε τρεις προπονητές σε 1,5 μήνα. Έπρεπε να καταλάβουμε τι ήθελε κάθε ένας από αυτούς τους προπονητές. Πλέον αρχίζουμε και λειτουργούμε. Δεν πρέπει, ακόμη, να ξεχνάμε ότι και πέρυσι με τον Σάντος στο ξεκίνημα δεν είχαμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Είναι λογικό να υπάρχουν και σκαμπανεβάσματα στην ομάδα. Πλέον νιώθουμε πιο άνετοι όλοι μέσα στην ομάδα".

Τα περιθώρια βελτίωσης και τη συνεργασία με τον Μάκη Χάβο: "Πρέπει να συνεχίσουμε στον ρυθμό που έχουμε τώρα. Με τον κύριο Χάβο γίνεται πολύ καλή δουλειά, όλοι είναι χαρούμενοι. Οι νίκες μας έδωσαν και εμπιστοσύνη. Γίνεται καλή δουλειά και το σημαντικό είναι ότι μέσα στις τάξεις της ομάδας είμαστε χαρούμενοι , το βλέπω στα πρόσωπα όλων. Εξάλλου, με τους φιλάθλους που έχει ο ΠΑΟΚ στο πλευρό του θέλεις πάντα να κάνεις το καλύτερο".

Το ρεπορτάζ του calciomercato που τον χαρακτηρίζει "μονομάχο": "Δεν έχω προλάβει να το διαβάσω γιατί τρέχω με τη σύζυγό μου που σε ένα μήνα θα γεννήσει το παιδί μας (σ.σ. κοριτσάκι) και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος. Είναι σημαντικό να γράφουν για μένα καλά πράγματα. Σίγουρα στην αρχή δεν ξεκίνησα και εγώ καλά, όπως και η ομάδα, αλλά πλέον ανεβαίνουμε και τα θετικά αποτελέσματα μας κάνουν και νιώθουμε καλύτερα".

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Είναι πάντα ένα ιδιαίτερο παιχνίδι αυτό με τον Ολυμπιακό. Θα είναι πολύ δυνατό ματς, καθόλου εύκολο. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, όμως ο ΠΑΟΚ θα πάει με ένα ξεκάθαρο στόχο στο "Καραίσκάκη", να κερδίσει τον αγώνα". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: