Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Παμπλο Γκαρσια: "Μήπως πρέπει να αρχίσω να κυλιέμαι στο χόρτο;"

Ο εκπρόσωπος του Πάμπλο Γκαρσία, Διονύσης Γιαννόπουλος, αποκάλυψε την οργή του Ουρουγουανού για το γεγονός ότι έμεινε ατιμώρητο το "δολοφονικό" χτύπημα του Τζιμπούρ.

Ο εκπρόσωπος του Πάμπλο Γκαρσία, Διονύσης Γιαννόπουλος, με παρέμβαση του στον "Sport 103", εξέφρασε το δικαιολογημένο παράπονο του Ουρουγουανού για το γεγονός ότι πέρασε ατιμώρητο το χτυπημά του από τον Τζιμπούρ, ενώ στον ίδιο έχει δοθεί ο τίτλος του "κακού παιδιού" του ελληνικού πρωταθλήματος.
"Θα πρέπει να θυμηθούμε ότι ο Γκαρσία ακόμη και την πρώτη χρόνια με τον Ολυμπιακό όταν αντέδρασε όπως αντέδρασε με τον Ντιόγκο, είχε προηγηθεί το σπάσιμο των δοντιών του από αγκωνιά του Βραζιλιάνου. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό όταν αποβλήθηκε είχε υποστεί κάκωση στα πλευρά από τον Σιμάο. Η μόνη διαφορά σε σχέση με τότε είναι ότι, πλέον, κατάλαβε πως αντιμετωπίζουν οι διαιτητές τον ΠΑΟΚ και αντιδρά με τον δικό του τρόπο μέσα στα όρια όμως", τόνισε αρχικά ο κ. Γιαννόπουλος προσθέτοντας: "Ξέρετε τι έφτασε στο σημείο να μου πει ο Γκαρσία μέσα στην αγανάκτηση του; "Μήπως πρέπει να αρχίσω να κυλιέμαι στο χόρτο όπως άλλοι συνάδελφοι μου;". Ξέρω ότι δεν θα το κάνει γιατί δεν είναι τέτοιος χαρακτήρας, όμως το Σάββατο κινδύνεψε να σταματήσει η καριέρα του και ήταν θέλημα Θεού που αυτό δεν έγινε. Και όμως, το χτύπημα έμεινε ατιμώρητο και υπάρχει μερίδα του Τύπου που δεν το έχει αναφέρει καν".
Πρόσθεσε ακόμη: "Κάντε ρεπορτάζ να δείτε τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Κάκος για την κάρτα στον Τζιμπούρ (Σε αυτό το σημείο παρενέβη ο παρουσιαστής της εκπομπής τονίζοντας ότι η κάρτα στον Τζιμπούρ δόθηκε για διαπληκτισμό με τον Γκαρσία και όχι για το χτύπημα στον Ουρουγουανό). Είδατε τι συμβαίνει; O Γκαρσία, όμως, δεν έχει κάνει ποτέ αντιαθλητικό χτύπημα σε συνάδελφό του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: