Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Μέσι: "Θέλουμε νίκη στο ΟΑΚΑ"

Δύσκολο παιχνίδι χαρακτήρισε ο Λιονέλ Μέσι το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό στο "Σπύρος Λούης", ενώ τόνισε ότι πρέπει να "ιδρώσουμε" για να κατακτήσουμε τη νίκη. Επίσης ο βραχύσωμος άσος της Μπαρτσελόνα μίλησε στο επίσημο site της FIFA για το ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για τον Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά και για τα φαβορί της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αρχικά ο Αργεντινός άσος είπε: "Όταν έγινε η κλήρωση του Champions League όλοι είπαν πως θα έχουμε εύκολο έργο. Όμως δεν είναι έτσι. Η Κοπεγχάγη και η Ρούμπιν Καζάν μας δυσκόλεψαν πολύ. Στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να "ιδρώσουμε" για να φύγουμε με τη νίκη. Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης".

Στη συνέχεια για το ποιες ομάδες είναι φαβορί τόνισε: "Κατά την άποψή μου η Τσέλσι η Ρεάλ Μαδρίτης η Μπάγερν και η Ίντερ είναι ισχυρές ομάδες. Αν έπρεπε να διαλέξω μια, αυτή θα ήταν η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, είναι ισχυρή και πιστεύω θα τα πάει καλά.

Θα είναι ένας μεγάλος αγώνας, για εμένα αυτά τα παιχνίδια με κάνουν χαρούμενο. Έχω πετύχει σημαντικές επιδόσεις και έχω σημειώσει όμορφα γκολ. Εμείς θα πρέπει να σταθούμε στο επίπεδο μας. Η Ρεάλ είναι σίγουρα ενισχυμένη με τον Μουρίνιο. Πιστεύω ότι θα έρθει στο Καμπ Νου για εκδίκηση" πρόσθεσε ο παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: