Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

"Μας ενδιαφέρει ο Σκόκο"!

Ο Νάτσο Σκόκο μπήκε ξανά στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του Ολυμπιακού! Ο αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Σωκράτης Κομνινάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM», αποκάλυψε ότι ο Αργεντινός σταρ της ΑΕΚ ενδιαφέρει την ομάδα του, ενώ τόνισε πως ακόμα δεν υπάρχουν για επαφές για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τη Σεντ Ετιέν. Αναλυτικά για το θέμα του Σκόκο τόνισε:

«Ο Σκόκο είναι ένας πολύ καλός παίκτης, που κάτω από προϋποθέσεις θα απασχολούσε τον Ολυμπιακό. Κι άλλοι παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος θα ενδιέφεραν την ομάδα μας. Είναι ξεκάθαρα θέμα προπονητή αν ο Ολυμπιακός θα ενδιαφερθεί για αυτούς τους παίκτες.»

Για την αγορά του Μιραλάς και τις φήμες από την Ιταλία για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού ο παράγοντας του Ολυμπιακού δήλωσε: «Δεν έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις με τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του. Υπάρχει μία δεδομένη επιθυμία του παίκτη να παραμείνει και της διοίκησης να τον κρατήσει. Από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο ειδών συμφωνίες που πρέπει να γίνουν για να υπάρξει αίσιο τέλος, η μία με την ομάδα του και μία με τον μάνατζέρ του.

Αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό ή άλλη ομάδα αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Το θέμα άλλης ομάδας είναι κάτι που δεν το ελέγχει η Σεντ Ετιέν. Ο Ολυμπιακός έχει μία συμφωνία που αν τηρηθεί μπορεί να κρατήσει τον Μιραλάς, απλώς υπάρχει μία καταπληκτική ημερομηνία. Για να θελήσει ο Ολυμπιακός να κλείσει νωρίτερα τη συμφωνία, θα πρέπει να έχει κάποια κίνητρα. Είναι θέμα διαπραγμάτευσης.»

Για την απόκτηση τερματοφύλακα: «Σίγουρα το καλοκαίρι θα πάρουμε τερματοφύλακα, γιατί θα αδειάσει μια θέση εφόσον ο Νικοπολίδης σταματήσει. Δεν ξέρω αν θα αποκτήσουμε παίκτη για τη θέση νωρίτερα. Αυτό θα το αποφασίσει ο προπονητής. Στα γραφεία του Ολυμπιακού κάθε εβδομάδα έρχονται προτάσεις από μάνατζερ για τουλάχιστον δέκα τερματοφύλακες. Το ίδιο συμβαίνει και για άλλες θέσεις.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: