Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Σολτάνι: "Σε καλό επίπεδο ο Ηρακλής"

Ο Καρίμ Σολτάνι υποστήριξε ότι είχε σύμμαχο την τύχη στη φάση του γκολ που πέτυχε κόντρα στον Άρη, ενώ κατέθεσε την άποψή του για τον συμπατριώτη του Ράφικ Τζιμπούρ αλλά και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Τζιμπρίλ Σισέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλγερινού επιθετικού στον "Sentra 103,3".

Για την ως τώρα παρουσία του στον Ηρακλή:

“Έχω κάθε λόγο να είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μου και όσα έχω πετύχει στον Ηρακλή. Μένουν ακόμα πολλά παιχνίδια και όλα θα κριθούν στη διάρκεια”.

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Άρη:

“Είχα τύχη στην φάση του γκολ. Ήθελα να βγάλω σέντρα, αλλά με τη δύναμη που πήρε η μπάλα και το φάλτσο που είχε, κατέληξε στα δίχτυα. Έτσι πήρε ο Ηρακλής τους τρεις βαθμούς σ' ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένα ντέρμπι.

Για τον αγώνα με τον Άρη:

“Προσπαθούμε παιχνίδι με παιχνίδι ν' ανεβαίνουμε επίπεδο. Χθες ήμασταν καλοί αμυντικά και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Σε κάθε ματς βγάζουμε φάσεις και προσπαθούμε για το καλύτερο. Η ομάδα του Ηρακλή βρίσκεται σ' ένα καλό επίπεδο”.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και τον κόσμο του Ηρακλή:

“Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα καλό πρωτάθλημα. Καλύτερο από αυτό που περίμενα, καθώς δεν είναι πολύ γνωστό. Ξεχωρίζει το καλό και ζεστό ποδοσφαιρικό του κοινό. Το κοινό του Ηρακλή είναι καταπληκτικό. Μας σπρώχνει για το καλύτερο. Ο κόσμος δεν σταματά να τραγουδά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και αυτό κάνει τον ποδοσφαιριστή να νιώθει υπέροχα”.

Για τον Τζιμπρίλ Σισέ:

“Μου έχει κάνει εντύπωση η παρουσία του Τζιμπρίλ Σισέ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Η κατάσταση που βρίσκεται, η θέληση του, τα γκολ που πετυχαίνει και ο πολύ καλός ρυθμός του μέσα στο παιχνίδι”.

Για τον Ραφίκ Τζιμπούρ:

“Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και μια σημαντική προσωπικότητα. Δεν τον έχω γνωρίσει από κοντά, γιατί δεν είχα κλήση ως τώρα στην Εθνική ομάδα της Αλγερίας. Περιμένω τους αγώνες του Ηρακλή με την ΑΕΚ. Εύχομαι να ξεπεράσει το πρόβλημα με τον ώμο του και να μην απουσιάσει πολύ από τους αγωνιστικούς χώρους. Είναι σημαντικό πως θα συναντηθούμε και θα μιλήσουμε”.

Για τον Ηρακλή:

“Δεν είναι εύκολο να προσδιορίσω το στόχο της ομάδας. Είμαστε πολλές ομάδες με τους ίδιους βαθμούς. Ο πρώτος μας στόχος είναι να είμαστε πάνω από την “κόκκινη” ζώνη του υποβιβασμού και νομίζω δεν θα έχουμε πρόβλημα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: