Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Απίστευτη σπατάλη στην ΑΕΚ!

Σε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και σημαντική αποκάλυψη προχώρησε την Τρίτη (16/11) η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ». Δημοσίευμά της κάνει λόγο για έναν υπάλληλο της ΑΕΚ, ο οποίος, πλέον, δεν δουλεύει στην ΠΑΕ και αμείφθηκε με το απίστευτο ποσό του 1 εκατ. ευρώ!

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εμπορικός διευθυντής σούπερ σταρ δούλευε στην ΑΕΚ. Αυτή είναι μία από τις απίστευτες σπατάλες που έγιναν κατά την διάρκεια των τελευταίων έξι χρόνων και φαίνεται από τον διαχειριστικό έλεγχο των βιβλίων της ΠΑΕ ΑΕΚ που θα ολοκληρωθεί σχεδόν σε ένα μήνα. Στο γεύμα που παρέθεσε πρόσφατα στους εκπροσώπους του Τύπου ο Σταύρος Αδαμίδης είχε πει ότι όντως δίνονταν μεγάλα χρηματικά ποσά με μεγάλη ευκολία και είχε τονίσει χαρακτηριστικά ότι από τις 16.000 ευρώ το μήνα που πλήρωνε η ΠΑΕ για κινητά κατέβασε το ποσό στα 1600 ευρώ, ενώ για μισθούς πλήρωνε 230.000 ευρώ το μήνα και τους μείωσε στις 140.000 ευρώ»!

Μάλιστα, τονίζει ότι: «…ένας από τους εμπορικούς διευθυντές που δούλεψε για δυόμισι χρόνια στην ΠΑΕ ΑΕΚ, πήρε για αμοιβή νούμερο περίπου επταψήφιο, (φθάνει κοντά στο 1 εκατ. ευρώ) για το διάστημα που απασχολήθηκε στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Ποσό που αν μη τι άλλο προκαλεί αίσθηση και κυρίως αποτελεί πρόκληση. Τα χρήματα αυτά τα πήρε νόμιμα για προσωπική αμοιβή, όχι κάτω από το τραπέζι. Όμως για να εισπράξει κάποιος ένα τέτοιο ποσό, θα πρέπει να φέρει εμπορικές συμφωνίες στην ομάδα που να τις αποφέρουν τουλάχιστο το πενταπλάσιο και πάλι είναι πολλά τα χρήματα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι εκείνη την εποχή κάποια από τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών της ομάδας ήταν τα εξής: Ζήκος 550.000 ευρώ, Λυμπερόπουλος 450.000, Δέλλας 250.000, Τσιρίλο 433.000 και Ίβιτς 433.000 ευρώ. Ένας σταρ μέσα στους σταρ δηλαδή, ήταν ο συγκεκριμένος.

Όλα αυτά και άλλα αρκετά ακόμα θα αποκαλυφθούν από την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, αμέσως μετά την επίσημη ολοκλήρωση του διαχειριστικού ελέγχου και θα δοθούν στη δημοσιότητα για να γίνουν γνωστά στον κόσμο της Ένωσης. Και ύστερα αναρωτιούνται όλοι πως δημιουργήθηκε μεγάλη μαύρη τρύπα στην εταιρεία και μεγάλα χρέη τα οποία οι δύο εναπομείναντες μέτοχοι (Παππάς, Νοτιάς) καλούνται να καλύψουν. Το αν θα το κάνουν είναι άλλο θέμα. Το βασικό θέμα αυτή τη στιγμή είναι ότι για το καλό της ομάδας και για την βιωσιμότητα της ΠΑΕ χρειάζεται η οικονομική ενίσχυση από τον κόσμο και αυτό γίνεται μέσω της παρουσίας του στο γήπεδο, πράγμα που εφέτος δεν έχει συμβεί εκτός ίσως από το ματς με τον Παναθηναϊκό
»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: