Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Θέλει να φύγει ο Τζόνσον

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι εξετάζει ο Άνταμ Τζόνσον, λόγω της μη χρησιμοποίησής του στο αρχικό σχήμα. Σε δηλώσεις του, ο 23χρονος μέσος, ξεκαθάρισε πως δεν θα δεχθεί να συγκαταλέγεται άλλο στους αναπληρωματικούς.

Όταν είχε μετακινηθεί από τη Μίντλεσμπρο τον Ιανουάριο του 2010, θεωρούνταν ως ένας από τους κορυφαίους εξτρέμ του «Νησιού». Ωστόσο, παρόλο που βρίσκεται σε καλή κατάσταση τη φετινή χρονιά δεν φαίνεται να τον υπολογίζει αρκετά ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, πράγμα που τον έχει ενοχλήσει.

Ερωτηθείς για το αν θα αποχωρούσε από τους «Πολίτες», ο Τζόνσον απάντησε: «Κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να το σκέφτεται όταν έρχεται η ώρα. Είναι ακόμα νωρίς, αλλά σίγουρα προτίθεμαι να το εξετάσω», τονίζοντας παράλληλα: «Θέλω να παίζω και να είμαι σε καλή κατάσταση, για να πετύχω τον απώτερο στόχο μου, που είναι φυσικά η Εθνική ομάδα».

Επίσης, του ζητήθηκε να σχολιάσει την τακτική που ακολουθεί ο Μαντσίνι και έχει γίνει αποδέκτης πολλών αρνητικών σχολίων: «Η φιλοσοφία του προπονητή είναι να φτιάξει μία ομάδα, η οποία να μη χάνει εύκολα. Ξέρω ότι το ποδόσφαιρο που παίζουμε δεν είναι ελκυστικό, τουλάχιστον όμως παίρνουμε τα αποτελέσματα» και πρόσθεσε: «Αν καταφέρουμε και βρισκόμαστε στην πρώτη τετράδα μέχρι τα Χριστούγεννα, τότε πιστεύω ότι όλα μπορούν να συμβούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: