Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Σολτάνι: "Δεν πέτυχε... έτυχε"!

Το τυχερό γκολ που πέτυχε ο Καρίμ Σολτάνι την Δευτέρα στο "Καυτανζόγλειο" έκρινε το ντέρμπι Ηρακλής - Αρης (1-0), με τον μεγάλο πρωταγωνιστή να δηλώνει στον "Sentra 103,3" πως δεν είχε σκοπό να σκοράρει, αλλά ήθελε να κάνει σέντρα...

«Είχα τύχη στη φάση του γκολ, ήθελα να κάνω σέντρα στο δεύτερο δοκάρι για τον Γιάκομπ, αλλά η μπάλα, με τη δύναμη και το φάλτσο που είχε, κατέληξε στα δίχτυα. Αυτό που μετράει είναι πως μπήκε το γκολ και ο Ηρακλής κέρδισε ένα σημαντικό ντέρμπι», τόνισε ο άσος του «γηραιού».

Ο Γαλλοαλγερινός φορ, με 4 γκολ σε 8 συμμετοχές, είπε για την προσπάθεια της ομάδας του: «Έχω κάθε λόγο να είμαι ευχαριστημένος και από την απόδοση μου αλλά και από την πορεία του Ηρακλή. Βέβαια ακολουθούν πολλά παιχνίδια και όλα θα κριθούν στη διάρκεια».

Συμπληρώνοντας πως: «Προσπαθούμε παιχνίδι με παιχνίδι να ανεβάζουμε επίπεδο. Χθες ήμασταν πολύ καλοί, πολύ σκληροί αμυντικά και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Σε κάθε ματς βγάζουμε φάσεις και νομίζω πως είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο».

Ερωτηθείς για τον στόχο του Ηρακλή, απάντησε: «Δεν είναι εύκολο να πω ποιος είναι ο στόχος και πού θα τερματίσουμε. Είμαστε στην έκτη θέση, αλλά βρίσκονται μαζί πολλές ομάδες με τους ίδιους βαθμούς. Δεν μπορώ να κάνω υπολογισμούς».

Ξεκαθάρισε πάντως πως ο «γηραιός» δεν θα κινδυνεύσει: «Το να αποφύγουμε τη ζώνη του υποβιβασμού είναι ο πρώτος στόχος και νομίζω πως τελικά δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Σχολιάζοντας το ελληνικό πρωτάθλημα είπε πως: «Ίσως είναι καλύτερο από ό,τι περίμενα. Το ποδοσφαιρικό κοινό είναι πολύ ζεστό». Όσο για τους οπαδούς του Ηρακλή; «Είναι καταπληκτικοί και μας σπρώχνουν πάντα για το καλύτερο. Δεν σταματούν να τραγουδούν ούτε λεπτό. Τους ευχαριστώ γιατί είναι υπέροχο για τον ποδοσφαιριστή», σημείωσε.

Αναφερόμενος στα... εντυπωσιακά του ελληνικού πρωταθλήματος είπε πως: «Τρομερή εντύπωση μου έχει κάνει η παρουσία του Τζιμπρίλ Σισέ. Η κατάσταση, η θέλησή του, τα γκολ που πετυχαίνει και ο πολύ καλός ρυθμός που έχει».

Τέλος, για τον συμπατριώτη του Τζιμπούρ είπε: «Δεν γνωριζόμαστε γιατί δεν έχουμε παίξει μαζί. Περιμένω τα παιχνίδια Ηρακλής - ΑΕΚ να τον γνωρίσω. Είναι σίγουρα ξεχωριστή προσωπικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: