Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Φαβορί ο Ζεσουάλδο Φερέιρα

O Zεσουάλδο Φερέιρα συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες για να διαδεχθεί τον Νίκο Νιόπλια στον πάγκο του Παναθηναϊκού, όπως αναφέρει την Τρίτη το σύνολο του Τύπου. Πάντα βέβαια υπάρχουν στο προσκήνιο και άλλα ονόματα. Δυνατά "παίζει" εκείνο του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, πιο πίσω αυτά των Πολ Λε Γκουέν, Χαβιέρ Αγκίρε και Μαρσέλο Μπιέλσα.

Ο Φερέιρα δήλωσε στον Τύπο της Πορτογαλίας θετικός στο ενδεχόμενο να δουλέψει στη χώρας μας επιβεβαιώνοντας τις πρώτες ανεπίσημες κρούσεις. Ο Κάρλος Φρέιτας θεωρεί πως ο συμπατριώτης του, πρώην τεχνικός της Πόρτο, πρόκειται για την ιδανική επιλογή και το μόνο που τον προβληματίζει είναι το αποτυχημένο πέρασμά του από την Μάλαγα, που τον απέλυσε πρόσφατα.

Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, που επίσης επιβεβαιώνει τις επαφές, άφησε σπουδαίο έργο στην Τζένοα, από την οποία απολύθηκε πριν από μία εβδομάδα ενώ όσον αφορά τον Πολ Λε Γκουέν, θεωρείται πως με την παρουσία πέντε γαλλόφωνων στην ομάδα μπορεί να προσφέρει...

Οι δύο Λατινοαμερικάνοι, ο Μεξικανός Χαβιέρ Αγκίρε και ο Αργεντινός Μαρσέλο Μπιέλσα, είναι αυτή τη στιγμή σαφώς πιο πίσω από τους προαναφερθέντες.

Φρέιτας και Αντωνίου είναι με τα... εισιτήρια στα χέρια καθώς ήδη υπάρχουν προγραμματισμένα ραντεβού στο εξωτερικό με τους υποψήφιους στόχους, αρχής γενομένης όπως αναφέραμε, από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Στόχος των ανθρώπων του "τριφυλλιού" είναι ο νέος προπονητής να βρίσκεται στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: