Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια ο Κόντης

Είναι υποβολιμαία, ανυπόστατα, γελοία και τα διαψεύδω κατηγορηματικά" είπε στον "Sentra 103,3" ο εκτελεστικός διεθυντής του Αρη, Γιάννης Κόντης αναφερόμενος στα δημοσιεύματα που θέλουν τους "κίτρινους" να... απολύουν τον Εκτρο Ραού Κούπερ, στέλνοντας τον στον... Παναθηναϊκό!

Οσον αφορά στην κοιλιά που κάνουν οι "κίτρινοι" την απέδωσε, σύμφωνα με τα όσα του έχει πει κι ο Κούπερ "στην ψυχική κόπωση κι όχι στην σωματική, λόγω των πολλών αγώνων".

Αναλυτικά ο Κόντης μίλησε:

Για το αν υφίσταται η δυσαρέσκεια της διοίκησης για τον Κούπερ:
«Οσον αφορά τα όσα γράφτηκαν δεν έχουμε δυσαρέσκεια ούτε θα τον κρίνουμε με ένα άσχημο αποτέλεσμα σε ένα ματς που χάσαμε από μια στραβοκλωτσιά κι ο αντίπαλός μας δεν έκανε ούτε μισή ευκαιρία. Πάλι δεν θα ρίχναμε ευθύνες ακόμα κι αν χάναμε χωρίς να παίζαμε καλή μπάλα. Αυτό είναι ελληνικό φαινόμενο να το ρίχνεις στον προπονητή. Αυτοί είμαστε που περάσαμε στο Europa League, αυτοί που νικήσαμε την Ατλέτικο, αυτοί που κάναμε δυο ματς με την Μπάγερ, παίξαμε με μεγαθήρια, όμως οι οπαδοί δυσανασχετούν γιατί θέλουν να βλέπουν περισσότερα από την ομάδα τους».

Για το αν αυτά τα όσα γράφτηκαν έχουν δόλο: «Σας βεβαιώνω ότι υπάρχουν άνθρωποι στην Αθήνα που για προσωπικά συμφέροντα και κόντρες προσπαθούν να βλάψουν την ομάδα με υποβολιμαία δημοσιεύματα. Είδα π.χ. εγώ που έχω κάποια γνωριμία με ανθρώπους στον Παναθηναϊκό ότι προσπαθώ να δώσω τον Κούπερ στον Παναθηναϊκό, λες κι ο Κούπερ είναι πακετάκι και δεν έχει χαρακτήρα. Αυτά τα γελοία δημοσιεύματα τα διαψεύδω κατηγορηματικά. Δίνω αυτούς που τα γράφουν στην συνείδηση του κόσμου για να δουν περί τίνος πρόκειται».

Για το αν υπάρχει κλίμα αμφισβήτησης για τον Κούπερ: «Ζούμε σε μια χώρα στην οποία πρέπει να βγαίνεις συνέχεια να διαβεβαιώνεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Ακόμα κι αν τα λέω θα βγουν να πουν κάποιοι ότι για τα μάτια του κόσμου ότι τα είπα. Δεν αμφισβητούμε το έργο του Κούπερ κι αυτοί που τα διασπείρουν είναι αυτοί που θέλουν να φύγει ο Κούπερ από τον Αρη. Ο κόσμος νομίζει ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά. Είναι ξεκάθαρο ότι οι προπονητές βρίσκονται υπό διαφορετικό καθεστώς από τους παίκτες. Δεν μπορεί να δεσμευτεί όπως ο παίκτης. Είναι καθαρά θέμα δικό τους να συζητούν και να αναλάβουν άλλη ομάδα εφόσον το επιθυμούν».

Για τους πολέμιους της διοίκησης: «Τα είχαν από πριν έτοιμα αυτά τα δημοσιεύματα και περίμεναν να τα δημοσιεύσουν, όμως ο Αρης προκρίθηκε. Ο Σούπερ 3 έχει ψηλά τις κεραίες και βλέπει τι συμβαίνει και δεν θα αφήσει κανέναν να κάνει κακό στην ομάδα. Δεν ζείτε εδώ δεν γνωρίζετε πρόσωπα και πράγματα. Είναι κάποιοι που υπήρξαν στο παρελθόν στον Αρη και θέλουν καθαρά και ξάστερα να δημιουργούν πρόβλημα στον Αρη γιατί δεν γουστάρουν τον Κόντη, τον Αθανασιάδη, τον Σούπερ 3 κτλ. Οι ίδιοι ακυρώνουν τον ίδιο προπονητή που εκθείαζαν. Αυτοί οι ίδιοι τα διασπείρουν κι αναιρούν τον ίδιο τους τον εαυτό. Αυτοί ξέρουν κι εμείς ξέρουμε ποιοι είναι. Είναι λύκοι με μανδύα προβάτου, ενώ θέλουν να υποστηρίζουν ότι φορούν τον μανδύα προστασίας του Αρη».

Για το αν σκέφτονται να προχωρήσουν σε αλλαγές: «Η συζήτηση έχει γίνει με τον προπονητή γιατί τα συζητάει μαζί μας, δεν τον ανησυχεί γιατί δεν αμφισβητεί τους παίκτες. Θεωρεί ότι έχουν παίξει πάρα πολλά ματς, έχουμε 8 ευρωπαϊκά ένα Κύπελλο. Σχεδόν μισό πρωτάθλημα περισσότερο από τους άλλους. Η ομάδα κάνει κοιλιά όχι λόγω φυσικής κατάστασης, αλλά ψυχικής. Ό,τι μας λέει το πιστεύουμε. Θεωρούμε ότι ξέρει το φάρμακο, αν χρειαστεί αλλαγές θα είμαστε δίπλα του. Ο κόσμος συναισθάνεται ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και θέλει περισσότερα γι αυτό φώναξε μετά από μια ήττα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: