Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Θρίλερ!

Όσα συμβαίνουν στον Πανιώνιο τα τελευταία 24ωρα θα μπορούσαν (εύκολα) να αποτελέσουν μία αστείρευτη πηγή για σενάριο ταινίας… θρίλερ. Τα δεδομένα, λίγες ώρες πριν τη Γ.Σ. του συλλόγου, είναι τα εξής: Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Λιανός έκανε πίσω(!), από το χθεσινό ραντεβού του Κωνσταντίνου Τσακίρη με τον Γιάννη Καλογρίτσα -που αρχικά έδειχνε «ζεστός»- δεν προέκυψε ουσιαστικό αποτέλεσμα και πλέον, όλα δείχνουν ότι ο Πανιώνιος πάει σε… «ξένα χέρια»!

Εξάλλου, η συμφωνία με την πλευρά Ψωμιάδη υπάρχει από την περασμένη εβδομάδα. Κάθε ώρα που περνάει, κάθε στιγμή που περνάει και δεν βρίσκεται επιφανής Πανιώνιος, προκειμένου να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και να εμπλακεί στα διοικητικά δρώμενα της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης πλησιάζει στον επιχειρηματία που συνδέεται με τον κ. Ψωμιάδη.

Ο κ. Λιανός, όπως αναφέραμε και παραπάνω, έχει αρνηθεί την πρόταση Τσακίρη, τόσο λόγω των οικονομικών υποχρεώσεων που απαιτούνται, αλλά και επειδή είναι απογοητευμένος από τη στάση του νυν μεγαλομετόχου του Πανιωνίου. Μάλιστα, ο Ηλίας Λιανός αναμένεται να απουσιάζει από τη Γ.Σ. (βρίσκεται στο Λονδίνο για προσωπικές του υποθέσεις).

Περίπτωση να αναλάβουν οι μέχρι πρότινος αντιπρόεδροι, Γιώργος Ζερβακάκος και Λάζαρος Καμπανόπουλος δεν υπάρχει, καθώς δεν αντέχουν οικονομικά να αναλάβουν και να «τρέξουν» τις υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ ο φάκελος «Γιάννης Καλογρίτσας», που άνοιξε χθες, φαίνεται πως έκλεισε οριστικά, αφού ο Τσακίρης φέρεται να ενοχλήθηκε από τη δημοσιοποίηση της συνάντησής τους.

Έτσι, όλα συνηγορούν στο ότι ο Πανιώνιος οδεύει ολοταχώς προς τον επιχειρηματία που συνδέεται με τον Μάκη Ψωμιάδη.

Στη σημερινή Γ.Σ. (στις 16:00 στο Ψυχικό), πάντως, την πλέον καθοριστική τα τελευταία χρόνια στην «οικογένεια» του Πανιωνίου, θα ξεκαθαρίσουν όλα! Μέχρι χθες, αργά το βράδυ, οι διαβουλεύσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών συνεχίζονταν, με τον κόσμο του «ιστορικού» να προσπαθεί να αποτρέψει πιθανή πώληση της ΠΑΕ στον Ψωμιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: