Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Διπλή προπόνηση για την Εθνική

Διπλή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα του Φερνάντο Σάντος για τους διεθνείς, εν όψει του φιλικού αγώνα της προσεχούς Τετάρτης με την Αυστρία, στη Βιέννη. Το απόγευμα οι Κατσουράνης και Τζαβέλλας "έβγαλαν" μέρος του προγράμματος (δεν συμμετείχαν στο δίτερμα σε μισό γήπεδο), ενώ μοναδικός απών είναι ο Γεωργιάδης, καθώς ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει απόψε τον Ολυμπιακό Βόλου για τη Σούπερ Λίγκα. Αντίθετα, κανονικά συμμετείχαν οι Παπασταθόπουλος, Κονέ, Μόρας και Σαμαράς, που αφίχθησαν από την Ιταλία (οι πρώτοι τρεις) και Σκοτία. Τους διεθνείς επισκέφθηκε στον ’γιο Κοσμά ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό στην αναμέτρηση με τη Λετονία και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης. Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα αναχωρήσει για την Αυστρία αύριο το πρωί (11:00).

"Είναι τιμή για μένα η παρουσία μου στην εθνική. Το κλίμα είναι φανταστικό και έχουμε πολύ καλό σύνολο. Η εθνική ομάδα έχει δυνατότητες, ταλέντο και νέους παίκτες. Υπάρχει ποιότητα και έχουμε τις δυνατότητες να καταφέρουμε πολλά" δήλωσε ο κληθείς στην εθνική Ανδρών για πρώτη φορά στην καριέρα του Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε ενόψει της συνέχειας του EURO 2012: "Το χάσμα των φαβορί με τα αουτσάιντερ έχει κλείσει τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Έχουμε τη δυνατότητα να τα καταφέρουμε".

Ο Γιάννης Φετφατζίδης υπογράμμισε πως "είναι στο χέρι μας να προκριθούμε στο EURO και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Υπάρχει ένας νέος κορμός, αλλά και αρκετά νέα παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα".

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Παπαδόπουλος δήλωσε: "Είναι μεγάλη τιμή για μένα, ένα όνειρο που πραγματοποιείται. Θέλω να παραμείνω στην εθνική ομάδα. Υπάρχει δικαιοσύνη και όποιος αγωνίζεται καλά με την ομάδα του καλείται να αγωνιστεί και στην εθνική".

Στην αποστολή της εθνικής έχουν κληθεί οι: Τζόρβας, Κωνσταντόπουλος, Φωτάκης, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Κονέ, Τοροσίδης, Βύντρα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σιόβας, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Μάκος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Χριστοδουλόπουλος, Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: