Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Δοκιμάζονται στην Ιταλία οι "αιώνιοι"

Με τους δύο εκπροσώπους μας, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, να δοκιμάζονται εκτός έδρας και συγκεκριμένα επί ιταλικού εδάφους, διεξάγεται το επόμενο διήμερο η 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι», που ψάχνουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους, ρίχνονται την Τετάρτη πρώτοι στη «μάχη» απέναντι στην Βίρτους Ρόμα στο Παλαλοτομάτικα (21:30) για τον 2ο όμιλο.

Το σύνολο του Ντούσαν Ιβκοβιτς έχει ραντεβού με την ιστορία του στην αναμέτρηση με την ιταλική ομάδα, καθώς θα παραταχθεί στο κλειστό, το οποίο έφερε τότε το όνομα «Παλαέουρ», όπου με οδηγό τον «σοφό» κατέκτησε τον Απρίλη του 1997 το πρώτο και μοναδικό Ευρωπαϊκό τίτλο του.

Στην «Αιώνια Πόλη» δεν θα αγωνιστεί ο Θοδωρής Παπαλουκάς, καθώς ο έμπειρος γκαρντ υπέστη διάστρεμμα στην χθεσινή πρωινή προπόνηση και θα μείνει στην Αθήνα, προκειμένου να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή. Εκτός αποστολής και ο Μιχάλης Πελεκάνος, ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον δικέφαλο.

Την Πέμπτη, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο Μιλάνο την Αρμάνι (21:45), με τους «πράσινους» να θέλουν την τέταρτη νίκη τους στον 4ο όμιλο και δεύτερη εκτός έδρας. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έχει "λευκό" το απουσιολόγιό του και ευελπιστεί το σύνολό του να γίνει η δεύτερη ομάδα μετά την Ολίμπια Λιουμπλιάνα, που θα υποχρεώσει τους Ιταλούς σε απώλεια μέσα στο «σπίτι» τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: