Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Χοντρό παιχνίδι με Μανιάτη!

OΠανιώνιος έριξε την πρώτη «χυλόπιτα» στην ΑΕΚ, ενώ ο Ολυμπιακός παραμονεύει με βαρύ χαρτί στα χέρια του.Η ΑΕΚ θέλει να κάνει το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Μανιάτη τον Γενάρη, αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα.

Ήδη έκανε την πρώτη πρόταση στον Πανιώνιο, αλλά βρήκε πόρτα κλειστή. Οι δηλώσεις του Γεράσιμου Βεντούρη στην «SportDay» είναι χαρακτηριστικές: «Με πήρε τηλέφωνο ο κ. Αδαμίδης και μου ζήτησε τον Μανιάτη, προτείνοντας κάποιους παίκτες ως έμψυχα ανταλλάγματα συν ένα ποσό. Δεν με ικανοποίησε η πρόταση, αλλά μπορεί να γίνουν νέες συζητήσεις. Είναι η πιο ενδιαφέρουσα που έχουμε στα χέρια μας».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό το ποσό κυμάνθηκε στις 200.000 ευρώ. Όσο για τους παίκτες η «Ένωση» πρότεινε στον Πανιώνιο να πάρει τον Πατσατζόγλου με ελεύθερη μεταγραφή και να επιλέξει δύο δανεικούς παίκτες. Από τους φτηνούς Αργυρίου και Έντερ μέχρι τον ακριβό Γκερέιρο. Μάλιστα, τον τελευταίο η ΑΕΚ μπορεί να τον παραχωρήσει καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του (590.000 ευρώ).

Οι «κυανέρυρθοι» με τη σειρά τους θέλουν περισσότερα χρήματα (τουλάχιστον τα διπλάσια) και κάτι πιο... εκλεκτό σε παίκτες. Ο Πανιώνιος θα ήταν ευχαριστημένος με τον Μπερνς ή τον Λεονάρντο. Και αν για τον πρώτο δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για τον δεύτερο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Πλέον οι δύο ομάδες είναι πιθανό να ξανακαθίσουν στο τραπέζι με τη διαφορά ότι στο παιχνίδι μπορεί να μπει από στιγμή σε στιγμή και ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι», μάλιστα, έχουν στο χέρια και ένα πολύ βαρύ χαρτί που λέγεται «Μήτρογλου» και αποτελεί πόθο του Λεμονή. Βεβαίως, ο παίκτης φαίνεται να προτιμά τον Άρη, αλλά αν παρθεί η απόφαση από τη διοίκηση υπάρχει τρόπος να πεισθεί. Όπως και να έχει, ο Μανιάτης είναι στην κορυφή της ελληνικής λίστας των Πειραιωτών, μια και μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Και αυτό αρέσει στον Βαλβέρδε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: