Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Επιστροφές και... μεταγραφές

Επιστροφή στη βάση για Τόχα, Φατί και Νέτο που ολοκλήρωσαν τις ολιγοήμερες διακοπές τους και πήραν μέρος στην πρωινή προπόνηση του Άρη, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι της Τρίτης με την Καβάλα στην έναρξη του β’ γύρου της Σούπερ Λίγκας.

Αύριο επιστρέφει ο Ρουίζ, στις 2 Ιανουαρίου ο Ρονάλντο Γκιάρο, που θα γυρίσει από τη Βραζιλία έτοιμος να βοηθήσει τους «κίτρινους».

Έντονο ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Παπαζαχαρίας που σύντομα θα τεθεί στη διάθεση του Έκτορ Κούπερ. Δύο προπονήσεις (πρωί - απόγευμα) περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα των παικτών του Άρη.

Προτείνει παίκτες

Ο εκπρόσωπος του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, Αλεχάντρο Καμάνιο, θα βρεθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη και παρουσία του Αργεντινού τεχνικού θα πραγματοποιηθεί με τους διοικούντες τον Άρη μια συζήτηση γύρω από τα μεταγραφικά. Ο Ισπανός μάνατζερ θα προτείνει παίκτες, ενώ ανάμεσα σε άλλα, ίσως να πέσει στο τραπέζι και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Κούπερ. Το βέβαιο είναι ότι και οι δύο πλευρές επιθυμούν να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: