Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

«Έχει υπογράψει ο Πορτίγια»

Δεδομένη θεωρούν οι Ισπανοί τη μετεγγραφή του Κριστιάν Πορτίγια στον Άρη. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, τονίζουν πως ο συμπατριώτης τους μέσος έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δυόμισι χρόνια και πως σύντομα θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά του Άρη. Συγκεκριμένα, η «elcomerciodigital0» τονίζει πως ο παίκτης παραχωρήθηκε ως ελεύθερη μετεγγραφή από τη Χιχόν και πως η ισπανική ομάδα θα έχει ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.
Από εκεί και πέρα, η προσοχή όλων στον Άρη έχει στραφεί και στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο μάνατζερ του Αργεντινού τεχνικού βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ξεκινήσει τις επαφές για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Ο Κούπερ έχει εκδηλώσει την επιθυμία να παραμείνει στους «κίτρινους», ενώ είναι ευχαριστημένος από την έως τώρα συνεργασία του με τη διοίκηση της ομάδας.
Και από την πλευρά του Άρη επικρατεί ικανοποίηση για την έως τώρα πορεία τη ομάδας, χωρίς βέβαια να παραγνωρίζεται το γεγονός πως στο πρωτάθλημα η εικόνα των «κίτρινων» δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Παρόλα αυτά, οι δυο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και όλα δείχνουν πως ο Κούπερ θα υπογράψει σύντομα το νέο του συμβόλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: