Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Πέντε παίκτες θέλει ο ΠΑΟΚ

Αύριο θα γίνει το ραντεβού μεταξύ του Θοδωρή Ζαγοράκη, του Παντελή Κωνσταντινίδη και του Μάκη Χάβου στο οποίο θα παρθούν οι αποφάσεις για τις αποδεσμεύσεις αλλά και τις μεταγραφές που θα γίνουν.
Στην… σκιά των Αράβων θα γίνει αύριο το ραντεβού μεταξύ του προέδρου του ΠΑΟΚ, του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή οπού θα καθοριστούν οι αποχωρήσεις παικτών από τον ΠΑΟΚ, αλλά και οι μεταγραφές που πρέπει να κάνει ο δικέφαλος.
Τα σενάρια ενίσχυσης θα γίνουν σε δυο άξονες. Ο κυρίαρχος θα είναι αυτός της ενίσχυσης με τα τωρινά δεδομένα και ο δεύτερος με τα δεδομένα που θα προκύψουν εάν τελικά οι Άραβες ενισχύσουν την ομάδα.
Οι παίκτες που αναμένεται να δοθούν είτε δανεικοί, είτε να λύσουν το συμβόλαιο τους είναι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο Λούσιο Φιλομένο και ο Θανάσης Παπάζογλου, ενώ για τις ανάγκες ενίσχυσης της ομάδας προέχουν παίκτες σε πέντε θέσεις.
Οι θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση ο δικέφαλος, είναι αυτή του δεξιού μπακ με δημιουργικές ικανότητες καθώς εκεί υπάρχουν μόνο ο Μπουσαϊντί που είναι τραυματίας και ο Σνάουτσερ, ένας επιτελικός μέσος που να μπορεί να αγωνιστεί και στα αριστερά, ένα ακόμη αμυντικό χαφ που θα καλύπτει τις απουσίες Γκαρσία – Βιτόλο, ενώ ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και ένας παίκτης που να αγωνίζεται στα αριστερά και θα απολευθερώσει τον Βιεϊρίνια, αλλά και ένας επιθετικός.
Αυτές οι θέσεις θα καλυφθούν με σειρά προτεραιότητας που θα καταρτιστεί μετά το ραντεβού κορυφής, ενώ εάν υπάρξει τελικά η ενίσχυση από τους Άραβες δεν αποκλείεται να αποκτηθούν παίκτες για όλες αυτές τις θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: