Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

"Κοιτάζει" τον Μπουαζά

Ο Ηρακλής αναζητεί παίκτη για την ενίσχυσή του από τη μέση και μπροστά και το ενδιαφέρον των ανθρώπων του "Γηραιού" φαίνεται πως στρέφεται στην περίπτωση του Αμέρ Μπουαζά της Αρλ.Μπορεί ο 25χρονος Αλγερινός μεσοεπιθετικός να ανήκει σε ομάδα της Λιγκ 1, όμως η δεινή βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος (ουραγός) την έχει αναγκάσει να αναζητά τρόπους για λύσεις συμβολαίων και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μπουαζά θα είναι στη λίστα των παικτών που θα λυθεί άμεσα το συμβόλαιό τους.
Αναμφίβολα πρόκειται για μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που δεν περνάει απαρατήρητη αφού έχει περάσει από αρκετούς αγγλικούς συλλόγους (Γουότφορντ, Σουίντον, Φούλαμ, Τσάρλτον, Μπέρμιγχαμ, Μπλάκπουλ), ενώ είναι και 15 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Αγωνίστηκε μάλιστα με την Εθνική Αλγερίας στο τελευταίο Κόπα Άφρικα τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ όσον αφορά στο τελευταίο ματς που έχει αγωνιστεί είναι στις 27 Νοεμβρίου.

Ο Μπουαζά είναι παίκτης που παίζει στις πτέρυγες και παρότι προχώρησε σε αρθροσκόπηση στα μέσα Δεκεμβρίου, οι εκπρόσωποί του ισχυρίζονται ότι στις 10 Ιανουαρίου θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί κανονικά.

Να σημειωθεί πως ο 25χρονος άσος της Αρλ δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί ελληνικό σύλλογο, αφού πριν από μερικές μεταγραφικές περιόδους είχε μπει στο στόχαστρο και του Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: