Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Χωρίζουν οι δρόμοι με Βέλλιο

Δύσκολα θα συνεχίσουν την συνεργασίας του οι Απόστολος Βέλλιος και Ηρακλής. Οι δηλώσεις του Έλληνα επιθετικού στο Novasports.gr σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής που έχει στους αγώνες του «γηραιού» και τα όσα υποστήριξε για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, φαίνεται πως έχουν ενοχλήσει τους ιθύνοντες των «κυανόλευκων».
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να «παγώσουν» οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών και ήδη έχουν αρχίσει οι σκέψεις για παραχώρηση του 19χρονου παίκτη, ακόμα και τον Ιανουάριο. Στόχος του Ηρακλή είναι να επωφεληθεί οικονομικά από την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, καθώς όλα δείχνουν πως αυτός θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ομάδα, χωρίς να μπουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ.
Από εκεί και πέρα, ο Ηρακλής φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Μπουαζά. Ο Αλγερινός παίκτης προορίζεται για το δεξί άκρο και στην αρχή της εφετινής σεζόν είχε υπογράψει στην Σίβασπορ, από την οποία αποχώρησε μετά από ένα ματς, έχοντας έρθει σε ρήξη με τον προπονητή του. Οι ιθύνοντες του Ηρακλή θα περιμένουν και τις ιατρικές εξετάσεις του 25χρονου παίκτη, καθώς υπάρχουν φόβοι για πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: