Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Δεν φοβάται ο Αντσελότι

Με την ήττα από την Άρσεναλ, η Τσέλσι συμπλήρωσε 6 αγώνες χωρίς νίκη που την απομάκρυναν αρκετά από την πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ο Κάρλο Αντσελότι δε φαίνεται να ανησυχεί για τη θέση του. Οι φήμες για αποχώρησή του από τον πάγκο των "μπλε" έχουν φουντώσει τις τελευταίες ώρες, αλλά ο Ιταλός προπονητής δεν αγχώνεται και αφήνει τα... δύσκολα για τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

"Δεν ξέρω πόση υπομονή έχει ακόμα ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, αλλά προφανώς δεν θα είναι ευτυχισμένος τώρα. Δεν φοβάμαι για την δουλεία μου, πέρυσι όλοι έλεγαν τι φανταστική δουλεία έκανα, αλλά φέτος όλοι με ρωτάνε τι συμβαίνει. Προφανώς πρέπει να τα πάμε καλύτερα, δεν είναι συνηθισμένο για την Τσέλσι να μην έχει νίκη σε έξι παιχνίδια", είπε ο Αντσελότι, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν διαμάχες στα αποδυτήρια της Τσέλσι, όπως ανέφεραν τα αγγλικά ΜΜΕ.

"Αυτές οι φήμες δεν ισχύουν. Οι παίκτες είναι δεμένοι μεταξύ τους, πριν από έξι μήνες κέρδισαν το νταμπλ. Δεν είναι δυνατόν να άλλαξε αυτή η ατμόσφαιρα σε τόσο λίγο καιρό", πρόσθεσε ο Ιταλός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: