Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Κάποιος που να θέλει να μείνει;

Η αρχή έγινε με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Νικόλα Πατέρα, σε διοικητικό επίπεδο. Πλέον, το… ρεύμα των αποχωρήσεων έχει περάσει και στο αγωνιστικό.

Ο Κώστας Αντωνίου –σύμφωνα με πληροφορίες- φέρεται να έχει αποφασίσει να αποχωρήσει, την στιγμή που ένας ποδοσφαιριστής, ο Σιμάο, αυτό-προτείνεται σε ομάδες του εξωτερικού.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού –από την στιγμή που αποχώρησε ο Πατέρας- είχε αρχίσει να σκέφτεται να ακολουθήσει. Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν έγινε και οι σκέψεις να βοηθήσει στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, έβαλαν τέλος στις σκέψεις της αποχώρησης.

Από χθες το απόγευμα, κυκλοφόρησαν έντονα οι πληροφορίες που θέλουν τον Κώστα Αντωνίου να φεύγει από το τμήμα και κανείς από την ΠΑΕ δεν φρόντισε να βάλει ένα τέλος.

Πλέον η θέληση του Κώστα Αντωνίου να απομακρυνθεί από την ΠΑΕ είναι δεδομένη. Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα στη συνάντηση που θα έχει ο διευθυντής ποδοσφαίρου με τον Δημήτρη Γόντικα, τον Α’ αντιπρόεδρο και γενικό διευθυντή.

Ο Γόντικας θα ζητήσει από τον Αντωνίου να παραμείνει καθώς η συνεργασία του με τον Κάρλος Φρέιτας είναι πολύ καλή και μαζί με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα μπορούν να τρέξουν άμεσα τα θέματα που είναι σημαντικά για την ομάδα.

Το λογικό είναι πως μετά από τις πληροφορίες αποχώρησης του Αντωνίου άρχισε μια έντονη φημολογία για το μέγεθος των χρημάτων που είναι έτοιμα προς διάθεση για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού.

Θέλει να φύγει ο Σιμάο
Μετά από τις πληροφορίες για τον Κώστα Αντωνίου, άρχισαν οι φήμες που θέλουν και παίκτες να σκέφτονται να αφήσουν το «τριφύλλι». Ο Σιμάο έχει αρχίσει να αυτό-προτείνεται σε ομάδες του εξωτερικού για να συνεχίσει την καριέρα του, ακόμη και από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Μοζαμβικανός έχει προταθεί σε Χετάφε, Βόλφσμπουργκ, Φενέρμπαχτσέ, έστω και ως δανεικός. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού όμως, δεν είναι γνωστό εάν θα δεχθούν την παραχώρησή του ως δανεικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: