Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Χατζηβρέττας: «Να είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε τον ρυθμό»

Για το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (17:00) μίλησε ο Νίκος Χατζηβρέττας. Ο αρχηγός του Άρη αρχικά έκανε ευχές για τη νέα χρονιά: «Η μόνη ευχή που μπορώ να δώσω είναι υγεία και σε ότι αφορά το δικό μας άθλημα, ξέρουμε ότι είναι δύσκολη χρονιά, όμως εμείς οι παίκτες κάναμε κάποιες κινήσεις. Το άθλημα έχει προβλήματα και είναι οι αρμόδιοι αυτοί που πρέπει να βρούνε τις λύσεις».
Για την επιστροφή στην δράση είπε: «Παίζουμε με μία ομάδα που είναι πολύ δυνατή, από τις καλύτερες της Ευρώπης. Είναι πολύ σημαντικό να αντεπεξέλθουμε με έναν τόσο δύσκολο αντίπαλο. Έχουμε κάποια προβλήματα λόγω του γεγονότος πως δεν ήρθαν παίκτες λόγω των καιρικών συνθηκών, όμως είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Το παιχνίδι του πρωταθλήματος είναι για εμάς ένα παράδειγμα ώστε να ελέγχουμε τον ρυθμό».
Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης στο αυριανό ματς επισήμανε: «Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι, δυνατοί, να έχουμε ενέργεια και να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του Παναθηναϊκού. Παίζει σε ψηλό ρυθμό και οφείλουμε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά. Υπάρχει κίνητρο. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίζεις τέτοιους αντιπάλους. Πρέπει να κάνουμε μία καλή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, ώστε στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας να διεκδικήσουμε την πρόκριση».
Για τις πιθανές απουσίες των Αμερικανών παικτών υπογράμμισε: «Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τα προβλήματα. Πρέπει να κάνουμε όλοι καλή εμφάνιση. Δεν ξέρουμε σε ποία κατάσταση θα βρίσκονται τα παιδιά και αν μπορέσουν να έρθουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: