Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Επιθετικό θέλει για να… «ανασάνει» ο Μουρίνιο!

Την επιθυμία του να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ύστερα και από τον τραυματισμό του Γκονσάλο Ιγκουαϊν, στέλνοντας μήνυμα στη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ο Πορτογάλος τεχνικός πλέον έχει στη διάθεση του μόνο τον Καρίμ Μπενζεμά, προκαλώντας του… δυσφορία, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

«Χρειαζόμαστε έναν επιθετικό, μου αρέσει το στιλ των Μπενζεμά και Ιγκουαϊν, αλλά (ποσοτικά) είναι λίγοι για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μιας ομάδας σαν τη δική μας. Μου αρέσει να έχω περισσότερες επιλογές στην επιθετική γραμμή. Όταν παίζω με έναν, θέλω να έχω δύο στον πάγκο. Θέλω πάντα να έχω έναν επιθετικό έτοιμο και με τον έναν από τους δύο εκτός δράσης παθαίνω δυσφορία», ήταν τα λόγια του Μουρίνιο, ο οποίος συμπλήρωσε πως δεν περιμένει ο Ιγκουαϊν να αναρρώσει γρήγορα.

«Ξεκινήσαμε τη σεζόν με δύο επιθετικούς και τώρα έχουμε μόνον έναν και έχω τη διαίσθηση πως αυτό θα συνεχιστεί για πολύ. Ίσως να είμαι λίγο απαισιόδοξος, αλλά από την εμπειρία που έχω, οι τραυματισμοί στη μέση θέλουν αρκετό χρόνο για να θεραπευτούν», πρόσθεσε ο τεχνικός της «Βασίλισσας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: