Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Κανώτας: «Οι παίκτες έχουν ανάγκη τον κόσμο»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μιλτιάδης Κανώτας μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις 95,5″ και στην εκπομπή «Ωρα είναι θα περάσει», σχετικά με τον αυριανό αγώνα κυπέλλου μπάσκετ με τον Ολυμπιακό που θα γίνει στο «Παλατάκι».
Μεταξύ άλλων τόνισε:
-»Οι παίκτες έχουν την ανάγκη βοήθειας από τον κόσμο, έχουν ακούσει ειδικά οι ξένοι για τη δύναμη που δίνει το γεμάτο γήπεδό μας, αλλά δεν το έχουν δει και όλοι λένε ότι αύριο θέλουν να το δούν γεμάτο με τον Ολυμπιακό. Τα διαρκείας δεν ισχύουν για τα ματς κυπέλλου, επειδή είναι άλλη διοργάνωση, γι αυτό θα παρακαλούσα τους φιλάθλους μας να περάσουν σήμερα ή αύριο το πρωί να πάρουν τα εισιτήρια για να αποφευχθεί συνωστισμός πριν την έναρξη του αγώνα και φυσικά να βοηθήσουν και εμεάς».
-»Το παιχνίδι είναι σημαντικό, θέλουμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και εάν μπορέσουμε να πάρουμε μια καλή διαφορά για τη ρεβάνς. Ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλος, αλλά εάν παίξουμε σαν ΠΑΟΚ δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο με όποιο τεράστιο μπάτζετ κι αν έχει. Θα μπούμε στο παρκέ για τη νίκη».
-»Φτιάξαμε μια ομάδα με λιγότερα χρήματα από πέρυσι, πιστεύουμε ότι είναι καλύτερη και έχει φιλοδοξίες για διάκριση. Καμιά φορά δεν μετράνε τα λεφτά που θα δώσεις για μια ομάδα, αλλά πώς θα την διαμορφώσεις σωστά καλύπτοντας τις αδυναμίες σου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: