Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Πρώτα το κέντρο

Η απόκτηση ενός αμυντικού μέσου είναι σε προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα έχει συνάντηση με τους Παντελή Κωνσταντινίδη και Μάκη Χάβο, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι κινήσεις που θα γίνουν στο χειμερινό μετεγγραφικό παζάρι. Η συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδας, ενώ από τις αρχές Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν οι επαφές του «Δικέφαλου» του Βορρά, προκειμένου να τελειώσει σύντομα η συγκεκριμένη μετεγγραφή.
Ο Χάβος φέρεται να επιθυμεί και την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, ενός αριστερού χαφ και ενός επιθετικού, εφόσον πρώτα λυθεί το θέμα με τον αμυντικό μέσο. Επίσης, ο Έλληνας τεχνικός θα παραδώσει στους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ τη λίστα με τα ονόματα των παικτών, που δεν υπολογίζει για το υπόλοιπο της σεζόν και οι οποίοι είτε θα δοθούν δανεικοί, είτε θα γίνουν προσπάθειες για να λύσουν την συνεργασία τους.
Ανάμεσά τους είναι οι Κουτσιανικούλης, Φιλομένο, Παπάζογλου και Σαβίνι. Στόχος της διοίκησης είναι να μειωθούν έξοδα συμβολαίων, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα για κάποια μετεγγραφή. Από την στιγμή που δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία με τους επενδυτές του Κατάρ, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ προσπαθούν να συνεχίσουν την οικονομική πολιτική που είχαν χαράξει από τους προηγούμενους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: