Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Τέλος ο Αντωνίου

Το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό επέλεξε τελικά ο Κώστας Αντωνίου.

Μετά από πολύωρη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Γόντικα, ο πρώην διευθυντής ποδοσφαίρου αποφάσισε να αποχωρήσει παρά τις προσπάθειες του αντιπροέδρου της ομάδας να τον μεταπείσει.

Ο κ. Αντωνίου ήταν απογοητευμένος με όσα ακούγονταν για αυτόν τον τελευταίο καιρό και η παραίτηση του Νικόλα Πατέρα λίγες μέρες νωρίτερα, τον ώθησαν περισσότερο προς την απόφαση αυτή.

Ο Κώστας Αντωνίου θεωρεί άδικα όσα του καταλογίζει μέρος του Τύπου αλλά και του κόσμου για τις φετινές μεταγραφές.

Αυτό, επειδή ο ίδιος έλειπε από την ομάδα από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο άρα δεν συμμετείχε στις φετινές μεταγραφές της ομάδας. Και θεωρεί πως θα έπρεπε να είναι πιο σεβαστή η δουλειά του, μια και αυτός ήταν που έκανε τις μεταγραφές της ομάδας που πήρε το νταμπλ.

Στην αντίπερα όχθη, οι πολυσπάταλες μεταγραφές από τις προηγούμενες χρονιές που βάζουν τον Παναθηναϊκό «υποθηκευμένο» κατά μια έννοια, είναι αυτά που του καταλογίζει μέρος του Τύπου.

Ο Γόντικας από την πλευρά του, επεσήμανε στον Αντωνίου ότι αποτελεί άποψη όλων πως δεν πρέπει να φύγει τώρα. Οι μεταγραφές αρχίζουν σε λίγες μέρες και δεν υπάρχει η πολυτέλεια να χάσει ο Παναθηναϊκός ακόμα ένα στέλεχος της ΠΑΕ με ρόλο κομβικής σημασίας σε αυτό το χρονικό σημείο. Τον κάλεσε να αναθεωρήσει και να μείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Ο Αντωνίου ναι μεν ανέφερε ότι κατανοεί τα λεγόμενα του Γόντικα, όμως δεν συμφώνησε, αφού εξακολουθεί να θεωρεί ότι οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να προσφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: