Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Το χάρηκε ο Παπαστεριανός

Χαρούμενος για το γκολ που σημείωσε απέναντι στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Μανώλης Παπαστεριανός. Ο παίκτης του Ηρακλή αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία των «κυανόλευκων» στο πρωτάθλημα, καθώς επίσης και στους στόχους από εδώ και στο εξής. Επίσης, δεν παρέλειψε να τονίσει πως ο «γηραιός» θα παλέψει για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος, στη ρεβάνς με την Κέρκυρα.
Ο Παπαστεριανός δήλωσε κατά τη βράβευσή για το καλύτερο γκολ της 15ης αγωνιστικής: «Ο Ηρακλής κατάφερε να έχει 19 βαθμούς με τρεις νίκες σε τρία μεγάλα παιχνίδια. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση γιατί δυσκολεύεται στο γκολ με τα παιδιά που υπάρχουν να προσπαθούνε για το καλύτερο και ευελπιστώ και για πιο εύκολες νίκες τουλάχιστον στο Καυτανζόλειο Στάδιο».
Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Είναι το δεύτερο για το καλύτερο γκολ αλλά αυτό το χάρηκα περισσότερο και εύχομαι να συνεχίσω με την ίδια διάθεση και υγεία. "Στην Ελλάδα πολλές ομάδες παίζουνε κλειστά και δυσκολεύονται οι επιθετικοί. Η τελευταία χρονιά δεν ήταν η καλύτερη για μένα και το χρειαζόμουνα αυτό το γκολ και για ψυχολογικούς λόγους. Δουλεύω ωστόσο σκληρά στις προπονήσεις για να αντεπεξέρχομαι».
Όσον αφορά στο ματς του κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στην Κέρκυρα δήλωσε: «Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε την πρόκριση αγωνιζόμενοι με το πάθος που δείχνουμε στα μεγάλα παιχνίδια γιατί στα ντέρμπι τα καταφέρνουμε καλύτερα».
Σχετικά με το ματς της 16ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό τόνισε: «Αν παίξουμε όπως στο παιχνίδι στην έδρα μας ή και σε αυτά με Παναθηναϊκό στην Αθήνα, ΑΕΚ και Άρη στην έδρα μας πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».
Ο Φάνης Τουτζιάρης που έκανε τη βράβευση δήλωσε: «Είναι σπάνιο στην Ελλάδα να βλέπουμε γκολ σαν αυτό που έβαλε ο Μανόλης που το καταφέρνει καλά και με το πάθος που δείχνει θα πετύχει πολλά ακόμη στην καριέρα του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: