Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Νίκη στην Κροατία θέλει ο Κοντρέρας

Να παλέψει για τη νίκη απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ θέλει από τον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Κοντρέρας.
Ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός του "Δικέφαλου" του Βορρά τόνισε πως η ομάδα του έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, ενώ αναφέρθηκε και στην εντός έδρας ισοαπλία 1-1 με τη Μπριζ για την πέμπτη αγωνιστική της διοργάνωσης. Ο Κοντρέρας τόνισε πως οι "ασπρόμαυροι" δεν πρέπει να σκέφτονται την ισοπαλία στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και συμπλήρωσε πως ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, η οποία κυνηγάει τη νίκη σε οποιαδήποτε έδρα. Ο Κοντρέρας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport103 fm».
Αρχικά, ο παίκτης του ΠΑΟΚ τόνισε για το ματς με τη Μπιρζ: "Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ δυνατοί και αυτό επισφραγίστηκε με το γκολ του Βιεϊρίνια. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε να συνεχίσουμε να ελέγχουμε το ρυθμό αλλά μας στοίχισε η δυστοκία στις προσπάθειες για δεύτερο γκολ δεύτερο και το «κλειδώσαμε» σε περίπτωση που η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας και δεχόμασταν κάποιο γκολ, όπως και έγινε".
Όσον αφορά στην αναμέτρηση με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ δήλωσε. «Το θετικό αποτέλεσμα εκεί είναι μονόδρομος. Σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν κρίνεται μία πρόκριση το παιχνίδι χαρακτηρίζεται ως «τελικό». Όπως είναι για εμάς έτσι είναι και για αυτούς. Θέλουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Σε τέτοια παιχνίδια, κάποια αποτελέσματα να ευνοούν συγκεκριμένα μία ομάδα, αλλά δεν είναι αυτή η φιλοσοφία του παίκτη. Εξ' αρχής ο στόχος είναι η νίκη και να τεθεί ο στόχος πολύ ψηλά. Μια μεγάλη ομάδα πάει μόνο για τη νίκη και δε σκέφτεται την ισοπαλία».
Τέλος, ο Κοντρέρας έδωσε και το σύνθημα της νίκης στο ματς της Λάρισα για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος: «Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να αφήνουμε πίσω άσχημα αποτελέσματα. Γυρνάμε σελίδα και πρέπει να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα. Με τη Λάρισα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη και στη συνέχεια αναθεωρούμε και πάλι και κοιτάμε τον αγώνα για το Europa League. Έχουμε παιχνίδια στο πρωτάθλημα τώρα και είναι μια ευκαιρία να... αδειάσουμε τις εικόνες μας και στη συνέχεια να συγκεντρωθούμε και πάλι στο Europa League»

Δεν υπάρχουν σχόλια: