Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Λαζαριδης: "Δουλεία μου να αμύνομαι"

Έτοιμος να επιστρέψει στις εγχώριες διοργανώσεις, μετά το επιβλητικό πέρασμα από τη Μαδρίτη είναι ο Αρης. Το σύνολο του Εκτορ ραούλ Κούπερ υποδέχεται την Κυριακή το απόγευμα τον Αστέρα Τρίπολης στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Οι κίτρινοι θα παραταχθούν αναμφίβολα με εντελώς διαφορετική ψυχολογία σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, θέλοντας να επιστρέψουν  στο δρόμο των επιτυχιών και παράλληλα να βάλουν οριστικά στο χρονοντούλαπο εμφανίσεις τύπου Σερρών! Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ξεκαθάρισε  στους παίκτες του πως ο Άρης του "Βιθέντε Καλδερόν" είναι αυτός που θέλει να βλέπει στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε παιχνίδι και αυτό είναι το πρόσωπο που επιθυμεί ασφαλώς και στο ελληνικό πρωτάθλημα. 
Μιλώντας στη Nova ο χρυσός σκόρερ του θριάμβου της Μαδρίτης, Νίκος Λαζαρίδης, έκανε σαφές πως δεν υπάρχουν περιθώρια για τον Άρη να μείνει πολλές μέρες σε ένα συγκεκριμένο νικηφόρο αποτέλεσμα, όσο μεγάλης σημασίας κι αν ήταν αυτό: "Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε φιέστες και να πανηγυρίζουμε για μήνες. Μπροστά μας έχουμε τον Αστέρα Τρίπολης και πρέπει να κερδίσουμε για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Ειδικά εγώ που γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα της Τρίπολης θα πω ότι πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, ειδικά εκτός έδρας. Ο Αστέρας φέτος κερδίζει μόνο μακριά από την έδρα του και αυτό θα πρέπει να μας κάνει να τον μελετήσουμε ακόμη περισσότερο. Βεβαίως αν παρουσιαστούμε όπως στη Μαδρίτη σίγουρα δεν θα έχουμε πρόβλημα, όμως αυτό πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο".
Απαντώντας για το εάν αισθάνεται πλέον σκόρερ του Άρη, επισήμανε: "Η δική μου δουλειά είναι άλλη! Δεν μπαίνω στο γήπεδο για να σκοράρω, αντιθέτως μπαίνω για να αποτρέψω τους αντιπάλους να μη σκοράρουν. Οι συγκυρίες ήταν τέτοιες που σε κάποια ματς φέτος βρήκα δίχτυα, όπως συνέβη κόντρα στην Ατλέτικο. Σίγουρα χαίρομαι γι αυτό και δεν το κρύβω, όπως ο κάθε ποδοσφαιριστής που σκοράρει ανεξάρτητα από το εάν είναι επιθετικός ή αμυντικός, αλλά να ξέρετε ότι το γκολ είναι ομαδική δουλειά.
"
Αγωνιστικά και ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης ο Έκτορ Κούπερ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Ναφτί , Μίσελ (τιμωρήθηκε για το επεισόδιο με τον Νίκο Ζαλίκα στις Σέρρες με ποινή τριών αγωνιστικών), των τραυματιών Γκιάρο, Τσεσνάουσκις, Χουάνμα, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο Τόνι Κάλβο, αναφορικά με το εάν ο Αργεντίνος τεχνικός θα του δώσει άφεση αμαρτιών ή εάν θα τον διατηρήσει στη καραντίνα όπως συνέβη στην τελευταία ευρωπαϊκή αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: