Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Δεν... μάσησε ο ΛεΜπρόν

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν κατάλαβε τίποτα από την εχθρική υποδοχή που του επεφύλαξαν οι φίλοι των Καβαλίερς και οδήγησε τους Χιτ σε άνετη νίκη με 118-90, σημειώνοντας 38 πόντους.Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποδοκιμάστηκε έντονα από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην "Quicken Loans Arena".
 
Μάλιστα, κατά την παρουσίαση των δύο ομάδων, αποδοκιμάστηκε και ο... κολλητός του στους Χιτ, Ντουέιν Ουέιντ. Αντιθέτως, αποθεώθηκε ένας άλλος πρώην παίκτης των Καβαλίερς, ο Ζιντρούνας Ιλγκάουσκας, με τους φίλους των "Καβς" να επιδιώκουν έτσι να... πικάρουν ακόμα περισσότερο τον ΛεΜπρόν.Οι αποδοκιμασίες για τον Τζέιμς συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και ιδιαίτερα όποτε η μπάλα περνούσε από τα χέρια του. Φανταστείτε τι γινόταν όταν αστοχούσε. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ενώ οι Καβαλίερς βρίσκονταν στο -18 (39-57), οι φίλοι των γηπεδούχων πανηγύριζαν για μία άστοχη βολή του "βασιλιά".
Πάντως ο ΛεΜπρόν δεν πτοήθηκε και με 38 πόντους, 24 εκ των οποίων στην 3η περίοδο, "εκτέλεσε" την πρώην ομάδα του, οδηγώντας τους Μαϊάμι Χιτ σε μία εύκολη νίκη, αφού η διαφορά είχε ξεφύγει από τα μισά της 2ης περιόδου. Μάλιστα, στην 3η περίοδο έφτασε στο +38 (88-50) για την ομάδα της Φλόριντα.

Από εκεί και πέρα η "ψαλίδα" έκλεισε, αφού ο Τζέιμς δεν αγωνίστηκε καθόλου στην 4η περίοδο, ενώ και τα άλλα δύο μέλη των "Big Three", οι Ντουέιν Ουέιντ (22 πόντοι) και Κρις Μπος (15 πόντοι), χρησιμοποιήθηκαν ελάχιστα. Πολύ καλός για τους νικητές ήταν και ο Τζέιμς Τζόουνς με 18 πόντους (5/7 τρίποντα).

Από πλευράς γηπεδούχων, κορυφαίος ήταν ο Ντάνιελ Γκίμπσον με 21 πόντους (4/6 τρίποντα), ενώ από τη βασική πεντάδα των Καβαλίερς διακρίθηκε μόνο ο Μο Ουίλιαμς με 11 πόντους.

Καβαλίερς: Γκρέιαμ 4, Χίκσον 6, Βαρεζάο 4, Πάρκερ 3, Μ. Ουίλιαμς 11, Τζέιμισον 11, Χόλινς 4, Γκίμπσον 21, Μουν 2, Σέσιονς 11, Τζ. Ουίλιαμς 6, Πάου 7

Χιτ: Τζέιμς 38 (5 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 0 λάθη), Μπος 15, Ιλγκάουσκας, Ουέιντ 22, Αρόγιο 6, Άντονι 4, Τσάλμερς 9, Χάουαρντ 6, Τζόουνς 18, Χάους, Νταμπίερ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: