Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ-Στήριξη και παράπονα

ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ. «ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ», ΑΛΛΑ ΚΑΙ «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΝΩΜΕΣ». ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΜΠΑ.-Ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις των φίλων τού ΠΑΟΚ μετά το τέλος τής αναμετρησης εναντίον τής Μπριζ, που βρήκε τον «δικέφαλο του Βορρά» να κερδίζει μόνο τον βαθμό τής ισοπαλίας στην Τούμπα.

Αρκετοί οπαδοί τής ομάδας βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου, όπου περίμεναν τους παίκτες για να πουν δύο λόγια μαζί τους. Άλλοι θετικά και άλλοι με παράπονο, ενδεικτικό των ανάμεικτων συναισθημάτων που δημιούργησε το γκολ που δέχτηκαν οι Θεσσαλονικείς λίγο πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

«Παιδιά, ψηλά το κεφάλι, δεν πειράζει. Συνεχίζουμε δυνατά και θα πάρουμε την πρόκριση στο τελευταίο παιχνίδι», έλεγαν κάποιοι φίλαθλοι στους ποδοσφαιριστές. Την ίδια ώρα, όμως, που κάποιοι άλλοι σημείωναν ότι: «Φτάνει πια με τις συγνώμες, πρέπει να κερδίζουμε και τα παιχνίδια. Κάντε πράξη τα λόγια σας».

Παρούσα η Αστυνομία

Παρότι δεν υπήρχε διάθεση να δοθεί έκταση από τους οπαδούς που ήταν απογοητευμένοι, η δύναμη της Αστυνομίας που βρέθηκε στον χώρο ζήτησε από τη συγκεκριμένη μερίδα φιλάθλων να απομακρυνθούν. Η αποστολή επιβιβάστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα στο πούλμαν και λίγη ώρα αργότερα αποχώρησε από το γήπεδο.

Απογοήτευση στα αποδυτήρια

Η απογοήτευση των παικτών τού ΠΑΟΚ, πάντως, ήταν φανερή μετά τη λήξη τού ματς. Ειδικά στα αποδυτήρια κανένας δεν είχε όρεξη για κουβέντα και οι περισσότεροι κοιταζόντουσαν βουβοί μεταξύ τους, αφού δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους. Σε μία από τις τελευταίες φάσεις τού αγώνα.

Όπως έλεγαν οι άνθρωποι του 'δικέφαλου του Βορρά', είναι στο χέρι τής ομάδας τους να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση τής διοργάνωσης. Αρκεί να έχουν θετικό αποτέλεσμα στο 'Μάξιμιρ', στην τελευταία αγωνιστική τής φάσης των ομίλων.

Σχόλια για Κουεμάχα

Μπορεί ο Κουεμάχα να μην αγωνίστηκε στη χθεσινή αναμέτρηση, παρόλα αυτά η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη από τους φίλους τού ΠΑΟΚ. Ο πρώην παίκτης τού Άρη, άλλωστε, φορούσε κίτρινα παπούτσια και δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητος…

Ο Πιλάβιος

Υπό το βλέμμα τού Σοφοκλή Πιλάβιου διεξήχθη η χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ εναντίον τής Μπριζ, αφού ο πρόεδρος της ΕΠΟ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι. Σε συζήτηση που είχε με φίλους τού ΠΑΟΚ, μάλιστα, έγινε δέκτης παραπόνων για την αντιμετώπιση της ομάδας τους από τη διαιτησία.

Στη θύρα 8 και τα επίσημα

Περίπου 120 οπαδοί τής Μπριζ βρέθηκαν χθες στη θύρα 8 τής Τούμπας, χωρίς να φοράνε διακριτικά τής ομάδας τους. Ενώ μία μικρή ομάδα παρακολούθησε ολόκληρο το παιχνίδι από τα επίσημα, περιτριγυρισμένη από μέλη τής εταιρίας σεκιούριτι του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: