Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Και στο βάθος... Καμενί!

Ο Ούρκο Πάρντο έχει περάσει με καλό βαθμό τα περισσότερα τεστ ως βασικός στον Ολυμπιακό, όμως στο μυαλό του Ερνέστο Βαλβέρδε εξακολουθεί να βρίσκεται ο Κάρλος Καμενί για διάδοχος του Νικοπολίδη στο τέλος της σεζόν.

Ο κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου (γαλλικού) είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές για την φετινή εξαιρετική πορεία των Καταλανών και την τρέχουσα σεζόν (είναι τέταρτοι, πίσω από τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ), και το γεγονός αυτό έχει κάνει τον προπονητή των "ερυθρολεύκων" να τον έχει τοποθετήσει στην κορυφής της λίστας του για τη νευραλγική θέση κάτω από τα γκολπόστ.


Η περίπτωση του, όμως, δεν είναι τόσο εύκολη, καθώς ο διεθνής γκολκίπερ δεσμεύεται με την ομάδα της Βαρκελώνης μέχρι το 2013 και φέρεται να κοστολογείται κοντά στα 6.000.000 ευρώ. Βέβαια, εδώ μπορεί να παρέμβει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη από την κοινή τους θητεία την σεζόν 2006-08 και θα μπορούσε να πιέσει τους ανθρώπους της Εσπανιόλ για να ρίξουν την τιμή τουλάχιστον στα μισά, όπως δηλαδή έγινε και με τον Μοϊσές Ουρτάδο, ο οποίος αποκτήθηκε με πολύ λιγότερα από ότι αξίωναν οι Καταλανοί.

Να θυμίσουμε ότι, ο Καμερουνέζος έχει απασχολήσει έντονα τους Πειραιώτες και στην πρώτη θητεία του 46χρονου στο "μεγάλο λιμάνι" την σεζόν 2008-09, χωρίς, όμως να βρεθεί η "χρυσή τομή" και ο παίκτης να φορέσει τα ερυθρόλευκα παρά τις όποιες συζητήσεις και επαφές.

Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: