Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Κούγιας: «Ο Τσατόλιας δεν έχει σχέση με τη ληστεία»

Όπως είναι ήδη γνωστό, το μεσημέρι της Παρασκευής στην Καλλιθέα, τέσσερις άνδρες της ομάδας «Δίας» συνέλαβαν τρία άτομα (πυροβολώντας και τραυματίζοντας τον ένα) που ετοιμάζονταν να ληστέψουν υποκατάστημα των ΕΛΤΑ. Ένας από τους συλληφθέντες είναι ο γιατρός και αντιπρόεδρος της Παναχαϊκής, Χρήστος Τσατόλιας, για τον οποίο ο Αλέξης Κούγιας τονίζει με ανακοίνωση του πως δεν υπάρχει η παραμικρή εμπλοκή και σχέση με το επεισόδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του προέδρου της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια:

«Σχετικώς με την εμπλοκή του ορθοπεδικού ιατρού και αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή στο επεισόδιο ανταλλαγής πυροβολισμών της ομάδας «Δίας» με Γεωργιανό, ο οποίος ετραυματίσθη, κάνουμς την εξής δήλωση:

Ο ορθοπεδικός ιατρός Χρήστος Τσατόλιας είναι εξαιρετικός γιατρός και εξαιρετικό μέλος της κοινωνίας των Πατρών. Είναι επίσης αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή και γιατρός της ποδοσφαιρικής ομάδας. Είναι βέβαιο ότι η εμπλοκή του στο συγκεκριμένο επεισόδιο είναι εντελώς συμπτωματική και ουδεμία σχέση έχει με τη διάπραξη ουδεμίας ληστείας.

Αυτό έχει προκύψει από τη μέχρι τώρα προανάκριση και όταν αυτή ολοκληρωθεί, από το δικηγορικό μας γραφείο θα δοθεί λεπτομερής ανακοίνωση
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: