Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Με απουσίες ο «γηραιός»

Χωρίς τέσσερις βασικούς παίκτες του θα παρατάξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον Ηρακλή στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη καθώς εκτός έμειναν οι Ιάκομπ, Κανακούδης, Κατσαμπής και Κομπαγιάσι. Ο τεχνικός του «γηραιού» δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Βικτοράς Γιάκομπ, στον Ντάιγκο Κομπαγιάσι, ο οποίος θα βρίσκεται εκτός πλάνων μέχρι το τέλος της περιόδου και τον Τάσο Κατσαμπή, που απέχει, για να αποθεραπευθεί.

Παράλληλα, εμπύρετη ίωση ταλαιπωρεί τον Πέτρο Κανακούδη, ο οποίος παρέμεινε στο σπίτι του και θα προφυλαχθεί μέχρι να αναρρώσει, καθώς υπάρχει κίνδυνος να την μεταδώσει σε κάποιον συμπαίκτη του.

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε τους εξής 18 ποδοσφαιριστές για την αποστολής της ομάδας του: Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κυριαζής, Κατσικάς, Λίμα, Χοσέμι, Αραμπατζής, Σαρακατσάνος, Καρλίνιος, Γκαρσία, Ντάνι, Μάρα, Σζοτ, Παπαστεριανός, Βουτσιάς, Βέλλιος, Σολτάνι, Σίσιτς.


Τα εισιτήρια του αγώνα

Όσοι δεν εξασφάλισαν εισιτήριο από τα Γραφεία της ΠΑΕ για τον αγώνα με τον Εργοτέλη, μπορούν να το κάνουν ανήμερα του αγώνα, καθώς τα εκδοτήρια του Καυτανζογλείου θα τους περιμένουν από τις 13:00 αύριο, Σάββατο 04/12, για να τους εξασφαλίσουν είσοδο στο Στάδιο.

Οι τιμές των εισιτηρίων, σταθερές και μόνιμες σε όλους τους εντός έδρας αγώνες:

Θύρες 7, 8: 15 ευρώ

Θύρες 12, 13, 14: 25 ευρώ

Θύρες 4, 5: 40 ευρώ

V.I.P: 75 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: