Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Καμία πρόταση για Αμπντούν

Διαψεύδει η Καβάλα τα σενάρια που θέλουν τον Αμπντούν να βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό.
Όπως τονίζουν οι ιθύνοντες των "αργοναυτών" δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία πρόταση από την πλευρά των "ερυθρολεύκων" για την απόκτηση του Αλγερινού μεσοεπιθετικού. Όπως αφήνουν να εννοηθεί, δε θα σταθούν εμπόδιο στην επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο, αλλά για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα να υπάρξει πρόταση, η οποία θα τους ικανοποιεί οικονομικά.
Η οικογένεια Ψωμιάδη θέλει να "δέσει" τον Αμπντού στο "Ανθή Καραγιάννη", προκειμένου να επωφεληθεί οικονομικά από μια ενδεχόμενη πώλησή του. Αυτό που επιθυμούν περισσότερο οι διοικούντες της Καβάλας είναι να συνεχίσει ο ποδοσφαιριστής τις καλές εμφανίσεις, προκειμένου να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα στον στόχο που έχει για είσοδο τα play offs του πρωταθλήματος, για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Στο στόχαστρο αρκετών ελληνικών ομάδων βρίσκεται και ο Ντουγκλάο, ο οποίος τους περασμένους μήνες είχε ενταχθεί στη μετεγγραφική λίστα και ορισμένων γερμανικών συλλόγων. Η Καβάλα περιμένει προτάσεις και εμφανίζεται θετική για την παραχώρηση και του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: