Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Κοντά σε Μονίζ η Λάρισα

Λεπτομέρειες φαίνεται πως απομένουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ της Λάρισας και του Ρικάρντο Μονίζ.
Ο έμπειρος τεχνικός θα είναι όπως όλα δείχνουν ο αντικαταστάτης του Γιάννη Παπακώστα στην τεχνική ηγεσία των "βυσσινί". Ο Κώστας Πηλαδάκης στράφηκε στην επιλογή του Ολλανδού τεχνικού μετά τις πρόσφατες αντιδράσεις των φιλάθλων της ομάδας για την επικείμενη συμφωνία με τον Παύλο Δερμιτζάκη.
Οι οπαδοί της ΑΕΛ δεν επιθυμούσαν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας τους, προπονητής ο οποίος έχει εκδηλώσει ανοιχτά την προτίμησή του για κάποια άλλη ομάδα. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο "ναυάγησε" και η περίπτωση του Τάκη Λεμονή, ο οποίος ήταν και αυτός στη λίστα της διοίκησης. Ο πρόεδρος της Λάρισας συναντήθηκε με τον Μονίζ την Τετάρτη στην Αθήνα και ήρθε σε καταρχήν συμφωνία του μαζί του για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Ο τεχνικός με καταγωγή από το Σουρινάμ, θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ και στην συνέχεια θα αναλάβει και επίσημα τα νέα του καθήκοντα. Ο Μονίζ ήταν επί χρόνια βοηθός του Μάρτιν Γιόλ στο Αμβούργο, του οποίου την τεχνική ηγεσία είχε αναλάβει για δυο μήνες. Επίσης, έχει καθίσει και στον πάγκο της Σάλτσμπουργκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: