Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Βιεϊρίνια: «Τα θέλουμε όλα»

Η επιστροφή του ΠΑΟΚ στις πρώτες θέσεις της Σούπερ Λιγκ, αλλά και η καλή πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας και στο Γιουρόπα Λιγκ, είναι για τον Βιεϊρίνια, οι στόχοι της ομάδας.
Ο Πορτογάλος άσος μιλώντας στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», σημείωσε:
 «Ο ΠΑΟΚ θέλει τα πάντα, να πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις. Αξίζουμε να προκριθούμε. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2013 και είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα, Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε κι άλλα γκολ, αλλά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος κι άξιζε να κερδίσει, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για το ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ: «Έχουμε καιρό ακόμη να σκεφτούμε το ματς με τη Ντιναμό. Αυτή τη στιγμή προέχει ο αγώνας με τη Λάρισα για το πρωτάθλημα την Κυριακή. Πάντως ο ΠΑΟΚ αξίζει να περάσει στους ‘32’ του Europa League, καθώς έδειξε ποιότητα σε όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Για... την αστάθεια του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει την ισορροπία και την ωριμότητα σε όλα τα ματς, ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όμως σε αντίθεση με τα ευρωπαϊκά ματς, εδώ οι αντίπαλοι μας γνωρίζουν καλύτερα και μας αντιμετωπίζουν πιο αποτελεσματικά. Η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί και να έχει ακόμη καλύτερη πορεία».

Για το αν υπάρχει επιλογή διοργάνωσης: «Είναι δύσκολο μία ομάδα να έχει εξίσου καλά σε τρεις διοργανώσεις. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις κορυφαίες θέσεις του πρωταθλήματος, αλλά είναι δύσκολο. Θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε στη Σούπερ Λίγκα, όπως και στο Europa League, αλλά και το Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ θέλει τα πάντα, να πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις».

Για τη μεταγραφολογία γύρω από το όνομά του: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2013. Το μυαλό μου είναι στον ΠΑΟΚ και θέλω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Δεν κρύβω πως-όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές-θα ήθελα να αγωνιστώ σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Όμως αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στον πάγκο και τις υποχρεώσεις του. Μετά το 2013, αν έρθει μία καλή πρόταση για μένα και τονΠΑΟΚ, γιατί όχι;».

Για την εθνική Πορτογαλίας: «Αυτή η ερώτηση θα έπρεπε να γίνει στον ομοσπονδιακό τεχνικό. Υπάρχουν πολύ σπουδαίοι παίκτες στην ίδια θέση με μένα, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Νάνι. Εγώ από την πλευρά μου δουλεύω σκληρά και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: